Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Πανερυθραϊκός και Αστέρας Ζωγράφου (1-1)

Published

on

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Πανερυθραϊκός και Αστέρας Ζωγράφου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλο το ματς αλλά χρειάστηκε να φτάσει το τέλος του αγώνα για να μπορέσει να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.
Στο 16′ ο Παπαθανάσης με κεφαλιά έβαλε μπροστά τον Αστέρα κάνοντας το 0-1. Στο 20′ το σουτ του Σπάρταλη για τους γηπεδούχους σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 60′ η ομάδα της Ερυθραίας είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Σουμελίδης που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να σκοράρει. Νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 85′ όταν είχαν διπλό δοκάρι σε κεφαλιά του Μπαμπαλούκα και σουτ του Παπαναστασίου. Η λύτρωση ήρθε στο 88′ όταν ο Μωραϊτάκης με σουτ έκανε το τελικό 1-1.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης): Τζαφάι, Σουμελίδης, Μωραϊτάκης, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα (67′ Κουτσουπιάς), Μπαλλής (46′ Καουνάς), Σπάρταλης, Απειρανθίτης, Μπαμπαλούκας (46′ Καφετζής), Κοτσολάκος, Παπαναστασίου (79′ Κιούσης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Μπάμπης Κατσάνος): Λαχανάς, Πολυμερόπουλος, Ξανθόπουλος, Παπαθανάσης, Εξηντάρης, Καραγιάννης (67′ Βραχίμι), Ρουπακιάς (53′ Καραμάνος), Μπασινάς, Δημητρίου (90′ Κωταντούλας), Τσιάκαλος, Μεταξούλης (58′ Κυριαζής).