Connect with us

Γ Εθνική

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Πανιώνιος και ΠΑΟ Ρουφ (1-1)

Published

on

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το Αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ του Πανιωνίου και του ΠΑΟ Ρουφ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να μην μπαίνει τόσο καλά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ στο 18’, όταν ο ΠΑΟ Ρουφ κέρδισε πέναλτι μετά από σουτ που έκανε ο Μάντζιος και βρήκε στο χέρι του Ζούλια.

Στη συγκεκριμένη φάση οι άνθρωποι του Ιστορικού διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή Ζαχαρόπουλο, διότι υποστηρίζουν πως προηγήθηκε φάουλ των παικτών του Ρουφ στην αρχή της φάσης.

Ο Μάντζιος ήταν εύστοχος στην εκτέλεση του πέναλτι ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης ο Πανιώνιος προσπάθησε ν’ απειλήσει επιθετικά την ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ, ώστε να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο οι παίκτες του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου, δεν κατάφεραν να κάνουν την κλασική ευκαιρία μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Σταυρακόπουλου στο δεύτερο μέρος μπήκε με πιο επιθετικούς προσανατολισμούς, με σκοπό να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 68′ ήρθε η καλύτερη στιγμή των κυανέρυθρων, με τον Δρίτσα να κάνει το σουτ και τον τερματοφύλακα του Ρουφ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Η πίεση του Ιστορικού απέφερε καρπούς στο 73′, όταν ο Κοντοές με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό “παραιθυράκι” του Παχατούρα και έβαλε “φωτιά” στην κυανλερυθρη εξέδρα.

Στο 81′ έγινε το γύρισμα του Μούντριχα στην περιοχή, ο Λιούμης έστειλε την μπάλα προς την εστία; του Ρουφ, ο Οικονομόπουλος όμως έδιωξε με τα πόδια πάνω στην γραμμή της εστίας. Οι παίκτες του Πανιωνίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα πως η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή.

Οι κυανέρυθροι συνέχιζαν να πιέζουν συνεχώς, ήταν συνεχώς στην επίθεση και προσπαθούσαν να διασπάσουν την γεμάτη από παίκτες του Ρουφ άμυνα των φιλοξενουμένων.

Στο 87′ ο Αλεξίου είδε  την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζαχαρόπουλου, με το Ρουφ να μένει με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κραβαρίτης, Λάμψιας (46′ Διονέλλης), Ξύγκορος (60′ Αργυρίου), Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νταλακούρας (46′ Λιούμης), Δρίτσας, Σταμάτης, Γροντής, Μούντριχας.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Παχατούρας, Βενάρδος, Χατζηλάμπρος, Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου, Νατσιόπουλος (57΄Νιτσάκης), Μπουντόπουλος (57΄Μακρής), Μάντζιος, Καλλέργης (77΄Φιλιμέγκας), Σαχσανίδης (84΄Κατσούλης).

Πηγή:panionianea.gr