Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιράστηκαν τούς βαθμούς Αγιοι Ανάργυροι και Αγία Ελεούσα (0-0)

Published

on

Σε ένα ματς με δύναμη, πάθος, χαμένες ευκαιρίες, αλλά χωρίς γκολ, Αγιοι Ανάργυροι και Αγία Ελεούσα έμειναν στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι υπέστησαν έτσι την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια, αλλά με 7 βαθμούς παραμένουν στην πρώτη θέση μαζί με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχουν δεχτεί γκολ. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν επίσης αήττητοι, έχοντας 5 βαθμούς.

Στο 4′ η κεφαλιά του Φωτόπουλου αποκρούστηκε από τον Αλεξόπουλο. Στο 16′ το σουτ του Μαθιούδη πέρασε άουτ, ενώ η κεφαλιά του ίδιου παίχτη στο 18′ αποκρούστηκε από τον Χανιώτη. Στο 20′ αποβλήθηκε ο προπονητής των φιλοξενούμενων Νίκος Κουνάδης για έντονη διαμαρτυρία, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη τους στιγμή στο 23′ όταν ο Γεωργαμλής έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Αλεξόπουλος απέκρουσε εκπληκτικά.

Στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και απείλησαν στο 47′ με κεφαλιά του Στάθη, στο 53′ με σουτ του Κατσλαρα και στο 56′ με σουτ του Φωτόπουλου, με τη μπάλα και στις τρεις περιπτώσεις να καταλήγει άουτ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και απείλησαν με τα σουτ του Γιαννόπουλου στο 69′ και στο 77′ και του Μπάκα Α. στο 71′ να περνάνε άουτ. Στο 82′ η Αγία Ελεούσα έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Κύβελου με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ στην τεέυταία φάση του ματς στο 84′ το σουτ του Γιαννόπουλου πέρασε επίσης άουτ.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Παπουλίδης, Στάθης, Κατσάρας, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (76′ Κωσταδήμας), Αρβανιτάκης, Πρισιμιτζής, Φωτόπουλος, Λουκόπουλος (51′ Πετανάι.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Αλεξόπουλος, Μπάκας Α., Κρητικός (54′ Μαζμανίδης), Κύβελος, Μπίκος, Μαθιούδης (69′ Τουφεξίδης), Σωτηρόπουλος (54′ Πατσατζόγλου), Κατσικογιάννης, Καραδήμας, Γκουτίδης (54′ Γιαννόπουλος), Κοπανάς (82′ Μπάκας Π.).