Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά ανάμεσα σε Νέα Ιωνία και Περιστέρι

Published

on

Ισόπαλη ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Νέα Ιωνία και ΑΟ Περιστερίου. Οι ‘ροσσονέρι’ ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και απώλεσαν ευκαιρίες εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 17′. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά προβλήματα τραυματισμών και παρουσίασαν νεανική ενδεκάδα, όμως στο 13′ ο Κουτσιούμπας άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ. Στο 17′ ο Καψιόχας είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Ντάουλα, επειδή χτύπησε εκτός φάσης τον Σαντριά αλλάζοντας τα πλάνα του Γιώργου Καρατζά. Έτσι, στο 26′ η πάσα του Παπαευθυμίου έβγαλε τετ α τετ τον Βουλωμένο, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες για την ανατροπή με κυριότερη στο 50′, όταν ο Γουβαλάρης σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά σε φάουλ του Κρούτη, ενώ στο 75′ ακυρώθηκε τέρμα του Βουλωμένου ως οφσάιντ. Στο 80′ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία λόγω δεύτερης κίτρινης στον Παπαευθυμίου για επικίνδυνο μαρκάρισμα και στο 90′ ο Σαντριάς για τον ίδιο λόγο πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στο επόμενο λεπτό και σε προσπάθεια του Κουτσιούμπα, ο Νησαριώτης σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια της πρώην ομάδας του ‘κρατώντας’ το  τελικό 1-1. Έτσι, στην τρίτη θέση με 20 βαθμούς έχοντας παρέα Χολαργό, Μικρασιατικό και Χαϊδάρι βρίσκεται ο Όμιλος, ο οποίος έχει παράπονα από την διαιτησία, σε αντίθεση με τους ‘κυανοκίτρινους’ που υποχώρησαν έβδομοι έχοντας 17 πόντους, όπως το Καματερό.

Διαιτητές: Ντάουλας Φ., Κορτέσης Π., Κορωνιός Κ.

Νέα Ιωνία (Γιώργος Καρατζάς): Κώνστας, Βογατσάς Β. (84′ Σικόλας), Καψιόχας, Παπακουνάδης, Ταράτσας, Βιντίστα, Μάντεσης (24′ Καρυπίδης), Πρισιμιτζής, Νησαριώτης, Τριάντης, Κουτσιούμπας (92′ Τσικρικάς).

Όμιλος (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Κούτρης (46′ Αργυρός), Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Τσίγκος (80′ Λιαγκόζης), Κρούτη, Σαντριάς, Χέλμης (43′ λ.τρ. Λειβαδάς), Βουλωμένος.