Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά για Αγία Ελεούσα και Δόξα Βύρωνος

Published

on

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγία Ελεούσα και Δόξα Βύρωνος στην Νέα Ιωνία το πρωί της Κυριακής. Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο και οι φάσεις λίγες μπροστά στις δύο εστίες. Έτσι, το αποτέλεσμα παρέμεινε μέχρι τέλους, με αποτέλεσμα η Δόξα να παραμείνει πέμπτη έχοντας 24 πόντους παρέα με Πανερυθραϊκό και Σούρμενα, ενώ η ΑΠΕ συνεχίζει να αγνοεί την νίκη παραμένοντας δωδέκατη με 17 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι μέχρι να ισορροπήσει η Δόξα που σταδιακά ανέβαζε την απόδοση της. Μάλιστα, στο 38′ είδαν τον Ζούκα να σταματάει δύσκολα και με δεύτερη προσπάθεια πάνω στην γραμμή το σουτ του δραστήριου Κασσιανού. Στο δεύτερο μέρος και το 62′, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Έζε από τον Ζούκα, αλλά ο διαιτητής Ντάουλας άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Πάντως, η μεγαλύτερη αμφισβητούμενη φάση συνέβη στο 70′, όταν ο Ρούσσος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ παρ’ότι είχε χριστεί σκόρερ από οριακό σημείο.

Διαιτητές: Ντάουλας Φ., Βασιλάκης Χ., Απτόσογλου Ι.

Αγ.Ελεούσα (Κώστας Μιχάλης): Ζούκας, Σαρλάς (76′ Χρυσούλης), Καζάλας (46′ Μουστάκης), Βατίστας, Μιχελής, Ζαχαριουδάκης (46′ Ρούσσος), Κακαβάς, Κλωνάρης, Μωϋσιάδης, Πολυκρέτης, Λαναράς.

Δόξα (Λ.Ρόππας – Δ.Ζυγούρης): Βακερλής Στρ., Παπαχειμώνας, Λιόνας, Βακερλής Π., Βλάχας (57′ Μπακέας), Γκουντελίτσας, Κασσιανός, Χαλβατζής, Έζε (62′ λ.τρ. Κοτόφ), Ντεμάι (43′ Γεωργουδάκης), Παρασκευόπουλος.