Connect with us

stoplekto

Μοιρασιά για Ατρόμητο Χαλ. και Παλαιό Φάληρο

Published

on

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο «Νίκος Πέρκιζας» ανάμεσα στον Ατρόμητο Χαλανδρίου και το Παλαιό Φάληρο. Η «αποδεκατισμένη» ομάδα του Γιάννη Γαζή έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Χαλάνδρι, όμως είδε και τον Πέτρο Τρυφωνίδη να προστίθεται στη λίστα των τραυματιών (θλάση στον προσαγωγό). Από την άλλη, οι «κυανέρυθροι» απέδειξαν, ξανά, ότι δίκαια αποκαλούνται «σκληροτράχηλο» σύνολο και «τσίμπησαν» τον πόντο στο δεύτερο.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί «δάφνες ποιότητας», καθώς ήταν κλειστό, αρκετά δυνατό και είχε λίγες φάσεις για γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Κοθράς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αξιοποιώντας με κεφαλιά το κόρνερ του Μαρούση. Το τελικό 1-1 σφραγίστηκε στο 75’ από τον Μακρή σε μια τριπλή ευκαιρία, με τον Καραμαλίγκα να μην μπορεί να εξουδετερώσει και το πλασέ του νεαρού ακραίου.

Στη βαθμολογία, το Παλαιό Φάληρο έφτασε τους 31 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +7 από τον δεύτερο Αστέρα Ζωγράφου που ηττήθηκε 1-0 από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Όσο για το συγκρότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, αριθμεί 19 πόντους στην έκτη θέση, φτάνοντας παράλληλα τις επτά ισοπαλίες σε δώδεκα αγώνες στο δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλανζής Τ., Σταύρογλου Δ., Χιόνης Α.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Καπάνταης, Φλέγκας, Αφεντουλίδης, Δρόσης Ο., Παντέλογλου, Μαυρομματάκης, Μακρής, Ρηγόπουλος (84′ Καπέλης), Λαζόπουλος (58′ Αλ Ουρεϊκάτ), Μπουτσικάρης, Δούκας (51′ Παπαδάκης).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Καραμαλίγκας, Βλάμης, Τοπάλι (75′ Μάλλης), Κοθράς, Λεκαράκος, Ασλανίδης, Λουμίδης (46′ Μεμπελίκας), Μαρούσης, Τρυφωνίδης (48′ λ.τρ. Παπανδρέου), Ντόνε, Κωνσταντινίδης.