Connect with us

5ος Όμιλος

Μοιρασιά για Ηλυσιακό και Μοσχάτο

Published

on

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση Ηλυσιακό και ΑΕ Μοσχάτου έμειναν στο 1-1 για την 5η αγωνιστική.

Το συγκρότημα του Γιάννη Κατσαρού για ακόμη ένα ματς έμεινε χωρίς νίκη, με το Μοσχάτο να δίνει συνέχεια στις επιτυχίες αφού μετά τη νίκη επί του Ιερόθεου πήρε σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα για τη φάση του 75 θεωρώντας ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στον Ζελέκου, όπως και σε αυτή του 89′ υπογραμμίζοντας ότι έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Μπερδούση που ακυρώθηκε ως χέρι.

Από την άλλη, και ο Ηλυσιακός έχει παράπονα από το διαιτητή του αγώνα, με τους κιτρινόμαυρους να προηγούνται με γκολ του Σουλελέ στο 56′ και τον Κορνελάτο να ισοφαρίζει στο 68′ σε 1-1.

Στο τέλος του αγώνα, το Μοσχάτο καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση κατά την αποχώρηση του πούλμαν από το γήπεδο, από άγνωστους που έσπασαν την πόρτα του λεωφορείου.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιάννης Κατσαρός) Κοντοπίδης, Μουκίδης (77′ Ηρακλής), Ρόπας (33′ λ.τρ. Σαμιώτης), Ξανθόπουλος, Παπαδημητρίου, Αμανατίδης, Σεράνι (69′ Χαραλάμπους), Μενδρινός, Σουλελές (71′ Κονδύλης), Ταβάρες, Νομικός.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Βασίλης Σπάθας) Γιώρας, Σταύρου, Μανιδάκης, Ντούμπερετ, Μπέρτζος, Κορνελάτος, Ψυχογιός (90′ Πουλάκης), Βινίσιους, Ευθυμιάδης (60′ Μπερδούσης), Πασαλίδης (86′ Φιαμέγκος), Νιζάμης (51′ Ζελέκου).