Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά σε βαθμούς και…αποβολές στο Ολυμπιακός Λιοσίων- Νέα Ιωνία 0-0

Published

on

Σε ένα ματς όπου η δύναμη, το πάθος και ενίοτε το σκληρό παιχνίδι ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία, Ολυμπιακός Λιοσίων και Νέα Ιωνία έμειναν στο 0-0.

Ετσι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 4 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να φέρνουν τη δε΄υτερη ισοπαλία τους σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν στο 19′ όταν ο Καυκιάς έδιωξε δύσκολα το σουτ του Καλογέρη, ενώ στο 26′ το σουτ του ίδιου παίχτη στο 26′ πέρασε λίγο άουτ. Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 29′ όταν ο κεραυνός του Ντιρμίσι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 37′ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους, με το σουτ του Χριστόπουλου να περνάει μόλις άουτ, και στο 40′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Νταϊφώτης. Στο 44′ ο Παπουτσής έσωσε την εστ’ια του στο σουτ του Χριστόπουλου, ενώ στο στο 45′ ο Παπαδόπουλος Μ. πλάσαρε εξ’επαφής αλλά κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Λαμπρόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, με το σκληρό παιχνίδι να είναι στην ημερήσια διάταξη. Στο 77′ οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν όταν αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Τσάτσα με 2η κίτρινη, ενώ στη μοναδική καλή στιγμή του 2ου ημιχρόνου στο 89′ ο Καυκιάς έσωσε την εστία του στο σουτ του Αντωνόπουλου.

Μελανή στιγμή του παιχνιδιού ο τραυματισμός στο γόνατο του Κουρέα των γηπεδούχων στο 10′, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί όσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Καυκιάς, Κουρέας (10′ λ.τρ. Μιχαηλιδης), Λαμπρόπουλος, Βασιλάκος, Τσάτσα, Μπριστογιάννης, Ζέρβας (60′ Τουρτούλι)) Γανωτής, Νικολάου (90′ Λευκαδιτης), Νησαριώτης (90′ Τσιάνος), Χριστόπουλος.

ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: Παπουτσής, Φρατζέσκος, Γερόλυμος, Μπάστας, Νταϊφώτης, Κούντου, Κομνηνός, Ντιρμίσι (79′ Αδαμόπουλος), Παπαδόπουλος Μ., Καλογερής (62′ Παπαδόπουλος Κ.), Ουτσικας (62′ Αντωνόπουλος).