Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά στην Ηλιούπολη

Published

on

Ισοπαλία είχαμε στην Ηλιούπολη, όπου ο τοπικός Φωστήρας και το Καματερό έμειναν στο 1-1. Η αναμέτρηση ήταν καλή από πλευρά θεάματος, ενώ το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρύτερη υπεροχή, την οποία μετουσίωσαν σε γκολ χάρις τον Νίκο Ασωνίτη στο 68′, όμως οι ‘νερατζούρι’ είχαν, αμέσως, την απάντηση στο 70′ από ωραία προσπάθεια του Τρακόση. Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων θα μπορούσε να προηγηθεί στο 63′ αλλά τα δοκάρια του Γαγάνη σταμάτησαν το απευθείας φάουλ του Μπουγιά. Οι δύο προπονητές έμειναν ευχαριστημένοι και τώρα στρέφουν την προσοχή τους στους αγώνες του Σαββατοκύριακου με στόχο την πρώτη επίσημη νίκη για φέτος.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Δόσης, Πασπάτης.

Φωστήρας (Παύλος Κυριακουλέας): Γαγάνης, Χρήστου, Σκεμπές (46′ Σάχου), Ασωνίτης Β., Νάσκο, Μπαρδάκης, Φάρος, Φαρμάκης, Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης (84′ Μπακιρτζόγλου), Σπυρόπουλος.

Καματερό (Κώστας Ποζαπαλίδης): Ανδριόλας, Τσουλάκος, Παπαϊωάννου, Τσιριγώτης, Μπίμπιζας, Λέκκας, Παναγιωτόπουλος (66′ Καλογερόπουλος), Τρακόσης, Αθανασόπουλος (31′ Κοντόσταυλος), Μπουγιάς, Μποζάς (75′ Αναστασιάδης).