Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά στην πρεμιέρα για Βύζαντα Μεγάρων και Αγία Παρασκευή(1-1)

Published

on

Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν  Βύζας Μεγάρων και Αγία Παρασκευή στο μεταξύ τους 1-1  για την πρώτη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου για τη Γ΄Εθνική. Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε στο ανακαινισμένο γήπεδο των Μεγάρων, που παρακολούθησε μια αρκετά δυνατή αναμέτρηση.

Οι Μεγαρίτες ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Κενδριστάκη στο 9′. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν ισοφαρίσουν στο 32′ με τον Μπόλλη, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σήφη Βενάκη είχε δοκάρι από εκτέλεση φάουλ του Κραψίτη, ενώ το συγκρότημα του Δημήτρη Καλύκα έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες προς το τέλος με τους Φλέγκα και Ατματσίδη.

Διαιτήτευσε ο Μπαλαχούτης(Πειραιά).

ΒΥΖΑΣ(Δημήτρης Καλύκας): Πορανίδης, Δρυμούσης, Μανωλιάς, Σαχόλλι, Φυσαράκης, Φλέγκας, Μανώλης, Κενδριστάκης, Καραγιάννης(26΄λ.τρ. Παϊκόπουλος, 62′ λ.τρ.  Χατζήμελετιάδης), Ατματσίδης, Κωνσταντινίδης.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Σήφης Βενάκης) Καταχανάκης(65′ λ.τρ. Μαλλιαρίτσης), Κόλλιας, Χατζίου, Γαλανόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Φειδαίος, Πατερίτσας(61′ Ψαραδέλης), Σταμούλης, Μπόλλης, Κραψίτης, Λαζόπουλος.