Connect with us

4ος Όμιλος

Μοιρασιά στη Νέα Αλικαρνασσό

Published

on

Μπορεί η Τριγλία να προηγήθηκε στο σκορ στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο με 0-2, όμως οι Ηρακλείωτες βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό (2-2). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 11′ με προβολή του Μειμάρογλου. Πριν καλά-καλά οι γηπεδούχοι συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα, με τον Γκίκα στο 13′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στη συνέχεια, ο Ηρόδοτος κατάφερε να αντιδράσει και να φέρει το ματς στα ίσια χάρις σε γκολ του Κούρτι στο 58′ και του Κλωνάρη στο 63′

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Παναγιωτίδης, Μπινιχάκης (39′ Κλωνάρης), Αχιλλέως, Χαρίτος (39′ Κοιλιάρας), Γεωργόπουλος, Χαλκιαδάκης, Μωραΐτης, Γενιτσαρίδης, Κούρτι, Πρωτογεράκης, Καίμακαμούδης (78′ Ρουσάκης).

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιάννης Γεωργαράς): Μένιος, Γκίκας (77′ Λαζούρας), Μεϊμαρόγλου (90+1 Μπατούνας), Ντούμπερετ, Τσεπάς, Σκαφύδας, Σταμπέλος, Μάντζης, Βεστάκης, Χρυσάφης (67′ Λάσκαρης), Ζέκιο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply