Connect with us

4ος Όμιλος

Μοιρασιά στη Νέα Ιωνία

Published

on

Το ντέρμπι των βορείων προαστίων δεν ανέδειξε νικητή καθώς Νέα Ιωνία και Κηφισιά έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Ο προσφυγικός σύλλογος έχασε την ευκαιρία να πάρει μια σημαντική νίκη και να υποχρεώσει τους κυανόλευκους στην πρώτη τους ήττα. Αντίθετα, το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνο πρώτο στην κορυφή της κατάταξης μετά την ήττα που γνώρισε ο Κισσαμικός στην Ραφήνα. Στο α’ μέρος οι γηπεοδύχοι ήταν σαφώς καλύτεροι και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 27′ με τον Παναγιώτη Καραχάλιο μετά από ωραία ατομική ενέργεια. Στην επανάληψη, οι κυανόλευκοι ανέβασαν σταδιακά την απόδοση τους και σε αυτό βοήθησαν οι αλλαγές του Μάρκου Μαυρομάτη Γιόνδης και Οσμανάι. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 65′, με τον Βέρμπη να σηκώνεται πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Στη συνέχεια, οι ‘κυανόλευκοι’ πίεσαν προκειμένου να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα όμως ο Παναγιωτόπουλος βρέθηκε σε καλή ημέρα με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι τέλους

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Παναγιωτόπουλος, Αχμέτ, Ρόππας, Τερλελής, Ρικούνοφ, Καραγιάννης, Καραχάλιος Π., Τύρπος (91′ Νταϊφωτης) , Νησαριώτης, Μπάρκογλου (76′ Ζαντριάς), Καραχάλιος Α. (67′ Σπαγγής)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης) Γουμάγιας, Έσλερ, Στασινός, Παληαρούτας (46′ Γιόνδης), Κολοτούρος, Ανδρίκος, Τσιμικλής, Δρυμούσης, Βέρμπης, Θανόπουλος, Αμπντέλ-Ραχίμ (58′ Οσμανάι (92′ λ.τρ. Παπάζογλου)΄χα).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply