Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά στο Αγιος Θωμάς – Θύελλα Αγίου Δημητρίου (2-2)

Published

on

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που όμως σκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Γιώργου Μπόκου, Αγιος Θωμάς και Θύελλα Αγίου Δημητρίου ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Συγκεκριμένα, στο 85′ ο 19χρονος ποδοσφαιριστής λίγα λεπτά μετα την είσοδο του στο ματς έπεσε άτσαλα στο έδαφος και χτύπησε σοβαρά στον αγκώνα. Το παιχνίδι διακόπηκε για αρκετά λεπτά και ο παίχτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά τη λήξη του αγώνα η Θύελλα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή και εκφράζει την συμπαράσταση της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 2′ ο Ηροδότου έκανε το 1-0, με τον Γεωργογιάννη στο 9′ να κάνει το 2-0. Η απάντηση της Θύελλας ήταν άμεση, και στο 10′ ο Πατρίκιος Κ. με απευθείας φάουλ μείωσε σε 2-1. Στο 34′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Χαντζή με απευθείας κόκκινη κάρτα, και στο 58′ ο Φραγγεδάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Πετράκης, Κουζέλης (82′ Μπόκος), Πετράκος, Χαντζής, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας, Τζώρτζης (59′ Ρέτσκα), Τσινιάς, Γεωργογιάννης (82′ Βάρφη), Κολοβός (72′ Μάκο), Ηροδότου (72′ Μιχάι).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Καβακλής, Ανδριόπουλος, Πατρίκιος Γ., Κυριαζής, Παπανδρέου, Κουμουνδούρος, Λαγοπάτης, Πετράκης (55′ Βλαχάκης), Τσαγκόγιωργας (68′ Τζελέφας), Πατρίκιος Κ.(59′ Τζίφας), Φραγγεδάκης.