Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά στο Δόξα Γκύζη- Ελπίδα Αγίων Αναργύρων 1-1

Published

on

Με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με την Δόξα Γκύζη για την 20η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 9 βαθμούς και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό, ενώ η Ελπίδα έφτασε τους 22 και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της.

Στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του πρώτου μέρους για την Ελπίδα, η κεφαλιά του Παππά από κοντά πέρασε άουτ. Το σουτ του Ζενουνλλάρι στο 4′ μπλόκαρε ο Ντάλας. Στο 25′ ο Γιαμαρέλος έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά, ο Τσοχαντάρης πήρε την κεφαλιά υπό πίεση από κοντά, με τη μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι, με τον Ζενουνλλάρι να σουτάρει στην επαναφορά από καλή θέση αλλά τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 31′ οι γηπεδούχοι έκλεψαν τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, ο Γιαμαρέλος έδιωξε αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Μπουρολιά και με εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τεννέ για το 1-0. Στο 41′ ο Κουνάδης έπειτα από εκτέλεση κόρνερ σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον Ντάλλα να διώχνει δύσκολα. Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου…

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Ελπίδα κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Ζενουνλλάρι έσπασε τη μπάλα δεξιά στον Κοτσίνη, μπήκε στην περιοχή και σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει, να στρώνεται στον Τσοχαντάρη που με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 62′ το σουτ του Κούρου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Τεννές. Ένα λεπτό αργότερα, ο Λάνη για την Ελπίδα εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Κουνάδης βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Στο 72′ ο Γιαμαρέλος γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι για τον Παππά που είχε ανέβει από την άμυνα, σούταρε με τους αμυντικούς να μην διώχνουν καλά, η μπάλα έφτασε στον Τσοχαντάρη που από πλεονεκτική θέση σούταρε ψηλά άουτ. Στο 84′ ο Τεννές μπλόκαρε δύσκολα το σουτ του Γαβριήλ μέσα από την περιοχή. Στα τελευταία λεπτά, η Ελπίδα πίεσε για το γκολ της νίκης αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος..

Δόξα Γκύζη: Ντάλλας, Οικονόμου, Μήτσουλας, Μαρκάκης, Γκαγκαστάθης (86’ Καζαντίδης), Βεργής, Μπουρολιάς (77’ Γαβριήλ), Πατσιαλής (46’ Καρύκης), Μαργαρίτης (91’ Ντέρντες), Τσώνης (46’ Κόκκαλης), Κούρος

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Τεννές, Κίτσος (67’ Ζούνα), Κοτσίνης, Κουνάδης, Παππάς, Σπυρόπουλος Παντ., Ζενουνλλάρι, Κασνέτσι (77’ Μάρκου Αλ.), Τσοχαντάρης, Λάνη, Γιαμαρέλος Αλ.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ