Connect with us

4ος Όμιλος

Μοιρασιά στο Ζηρίνειο

Published

on

Η αποστολή του είχε αυξημένο βαθμό δυσκολίας ωστόσο για ακόμη ένα παιχνίδι εμφανίστηκε βελτιωμένος, έδειξε να έχει διάρκεια στην απόδοση του ενώ αν είχε την τύχη στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να είχε αποδράσει με το διπλό από μια δύσκολη έδρα. Όπως και να έχει, το 1-1 ανάμεσα σε Κηφισιά και Ιωνικό κρίνεται ικανοποιητικό για την ιστορική ομάδα του Πειραιά, η οποία παρουσίασε άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο στο παιχνίδι. Κάτι ανάλογο έπραξε και ο σύλλογος των βορείων προαστίων ωστόσο η απόδοση του δεν ήταν η αναμενόμενη. Μοιραίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Δημήτρης Θανόπουλος ο οποίος έχασε δυο απίστευτες ευκαιρίες για να κάνει το 2-1. Ο προπονητής των κυανόλευκων, Ηλίας Καλοπήτας κέρδισε στη… σκακιέρα τον Μάρκο Μαυρομάτη, καθώς οι Πειραιώτες πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας τη μπάλα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στην κατοχή τους.

Στο α’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 13′ με ωραίο σουτ του Ντούλια. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση αφού 1′ αργότερα ο Γιόνδης με προβολή ισοφάρισε σε 1-1.

ΚΗΦΙΣΙΑ Γουμάγιας, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Γιόνδης (60′ Παλιαρούτας), Δρυμούσης (68′ Ντούμος), Βέρμπης, Θανόπουλος, Τσιμικλής.

ΙΩΝΙΚΟΣ Αδαμόπουλος, Κουσουρής, Καμπάσης (86′ Καμβύσης), Γιώτας, Κυριακίδης, Κρητικός, Σιμιτσής, Λοϊζίδης (80′ Μπερνιδάκης), Τσίγκας, Κατσίκης, Ντούλιας (75′ Μαρής).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply