Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά στο θρίλερ Αγία Ελεούσα- Αγιοι Ανάργυροι 1-1

Published

on

Σε ένα συναρπαστικό ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, Αγιοι Ανάργυροι και Αγία Ελεούσα ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στην κορυφή και με 25 βαθμούς είναι στη 2η θέση μαζί με το Χαλάνδρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 22 βαθμούς είναι στην 5η θέση μαζί με τον Αγιο Θωμά.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 24′, στο 50′ ο ίδιος παίχτης πήρε το αίμα του πίσω κάνοντας το 1-0. Η απάντηση ήρθε άμεσα, όταν στο 52′ ο Πετανάι με μακρινό σουτ έκανε το 1-1. Στο 87′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Γενίδογαν με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ στο 89′ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπίκος, με τον Χανιώτη να αποκρούει και να κρατάει τον πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Σιφογιαννάκης, Μπάκας Α., Κρητικός, Κύβελος, Μπίκος, Κατσικογιάννης, Πατσατζόγλου (63′ Μαζμανίδης), Λαδένογλου (63′ Κέσκος), Καραδήμας, Γκουτίδης, Κοπανάς (72′ Γιαννόπουλος).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Παπουλίδης, Γενίδογαν, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (54′ Χαραλάμπου), Αρβανιτάκης (78′ Λουκόπουλος), Δεσποτόπουλος (46′ Κωσταδήμας), Πετανάι (87′ Χριστοδούλου), Φωτόπουλος.