Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Μοιρασιά στο ντέρμπι της Σαλαμίνας

Published

on

Χωρίς νικητή ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι στην Σαλαμίνα ανάμεσα σε Αίαντα και Αμπελακιακό με τις δυο ομάδες να χάνουν έδαφος από την κορυφή της κατάταξης.

Σε ένα κατάμεστο  γήπεδο στο Αμπελάκι οι φίλοι των δυο ομάδων παρακολούθησαν ένα δυνατό παιχνίδι από δυο πολύ καλές ομάδες που προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν τίποα περισσότερο από να αλληλοεξουδετερωθούν. Μα σημειωθεί ότι στο 27’ απεχώρησε από το γήπεδο ο ποδοσφαιριστής Ντελιλάι καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο Αμπελακιακός άνοιξε το σκορ στο 12’ με τον Μπέκα (0-1) και δέχθηκε την  ισοφάριση στο 40’ από τον Μακρίδη που πλάσαρε μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα Καρνέση (1-1).

Οι δυο ομάδες προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος αλλά με πρώτη σκέψη να μην δεχθούν τέρμα, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει στο 1-1.

Διαιτητής ήταν ο Μπαλαχούτης.

Αίας Σαλαμίνας: Σαββάκης, Ντελιλάι (27’ λ.τρ Lacka), Λιάτος, Δημακάκος, Τζιόλας, Παπαϊσιδώρου (71’ Σταφσουλάι), Δάλλας, Κοκλιώτης, Μακρίδης (82’ Καρνέσης), Καλλικαντής, Ζέρβας.

Αμπελακιακός: Καρνέσης, Ζώτο, Ιωακειμίδης, Χουχουλής, Σγούρδας, Μπούτσης, Ραπαντζίκος (82’ Γραμματικός), Μαρούδης (64’ Σίψας), Ντόνε (74’ Κουπετώρης), Μουρελάτος (74’ Σαρηγιάννης), Μπέκα.