Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά στο ντέρμπι

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το Περιστεριώτικο ντέρμπι, ανάμεσα στον Όμιλο Περιστερίου και τον Άγιο Ιερόθεο αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο άσφαιρο 0-0. Το ματς ήταν μέτριο ποιοτικά με τον Άγιοι Ιερόθεο να αφήνει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά το σαρωτικό 7Χ7 και το Περιστέρι να παίρνει αυτό που θέλει από τον αγώνα με δεδομένο ότι αγωνίστηκε απέναντι στο φαβορί του ομίλου.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ωστόσο δεν βρήκαν ανοιχτούς διαδρόμους μπροστά από την εστία του Λιώνη με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσουν αρκετές φάσεις όπως έκαναν στα προηγούμενα ματς. Αντίθετα, οι ροσσονέρι με μαζική άμυνα κράτησαν τα ατού της αντίπαλης ομάδας μακριά από τα καρέ τους και προσπάθησαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κώστας Αρζένης) Λιώνης, Καζιάνης, Μπούζας (60′ Παπαπευθυμίου), Μπούσκος, Γουβαλάρης, Αργυρός, Λειβαδάς (70′ Γκολφινόπουλος), Κρούτη, Σαντριάς, Χέλμης, Βουλωμένος (84′ Λιαγκόζης).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Κρητικός, Καραμέρης, Γεωργίου (82′ Αβίτογλου), Χατζηπαναγιώτης (50′ Πανούσης), Καλλιπολίτης, Νιζάμης (50′ Κυριαζής), Μπερτσιάς.