Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά στο ΠΑΟ Ρουφ – Σούρμενα 1-1

Published

on

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασαν τα Σούρμενα από τον φορμαρισμένο ΠΑΟ Ρουφ εκτός έδρας (1-1) με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητη παρά την σημερινή απώλεια για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Οι Φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς στο 2’ ο Βαμβουκλής μετά από φανταστική ενέργεια τροφοδότησε τον Γιαννόπουλο που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε για το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα στο 18’ με τέρμα του Θάνου.

Στο 31’ ο πορτιέρο των Σουρμένων είπε όχι σε προσπάθεια του Φωτόπουλου. Στο 80’ αποχώρησε τραυματίας στον ώμο ο Ασλανίδης καθώς είχαν γίνει αι οι τρεις αλλαγές των «ερυθρόλευκων».

Δαιτητής ήταν ο Χαλδαίος με βοηθούς τους Καραγιαννίδη και Σκούρα.

ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Γιάνκολο, Καραβίδας, Τριανταφύλλου, Βιδάλης, Φωτόπουλος(65′ Τσάπαλης), Καραγιάννης, Ασλανίδης, Φιλιππίδης(78′ Κολιόπουλος), Λίτσι(46′ Παπαγιάννης), Θάνος.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Ασλάνογλου, Τάγκαλος(514′ Πρέκας), Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Δημογιάννης, Βαμβουκλής(84′ Γκρίγια), Θεοδώρου, Γιαννόπουλος, Χατζηγεωργίου, Γαζής(62’΄Τσαλέκου).

********To site δεν θα προβάλει πλέον εικόνες από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμπεριφορά και την απαγόρευση σε δημοσιογράφο μας να φωτογραφίσει στιγμιότυπα από το ερασιτεχνικό παιχνίδι Χαϊδαρίου – Χαραυγιακού. Ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη από τα ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ σωματεία αλλά κάποιοι σε αυτό τον τόπο πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει και Σύνταγμα….Θα επανέλθουμε σύντομα για συνέχεια στο θέμα….Να γνωρίζεται κύριοι στην ΕΠΣΑ  ότι πάνω από τις αποφάσεις σας υπάρχει και το Σύνταγμα των Ελλήνων…..ρίξτε του μια ματιά και τα λέμε….Το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν εμπορεύεται , δεν εισπράττει, δεν είναι Ανώνυμη Εταιρεία, ο σκοπός των Ενώσεων είναι να υπηρετούν τα σωματεία και μόνο, όπως κάνουν όλες οι υπόλοιπες πλην της δική σας ….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply