Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά στο Χολαργό

Published

on

Σε ένα ματς που κράτησε αμείωτη την ένταση μέχρι το τέλος Χολαργός και Δόξα Βύρωνος έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Το παιχνίδι είχε δυο όψεις με τους φιλοξενούμενους να στέκονται καλύτερα στο α’ μέρος, και τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές στην επανάληψη και να κλείνουν την κυανή θεά στην εστία της. Στο α’ μέρος οι παίκτες του Σάκη Δέδε μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 21′ θεωρώντας ότι ο Ταράτσας έκανε χέρι εντός περιοχής. Στο 38′ ο Τσοπανάκος έφτασε κοντά στο 1-0 όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα βελτιώθηκε και έφτασε κοντά στο γκολ στο 79′ όμως το σουτ του Μαντζάνα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Μουκέα. Έξι λεπτά αργότερα ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Βασιλόγιαννης μετά από ωραία σέντρα βρήκε τον Μπάμπη Καϊδο μέσα στην περιοχή ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι δεν σάστισαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στην επόμενη φάση χάρις σε ωραία κεφαλιά του Ταράτσα.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας) Νικολάου, Λύρας, Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Ταράτσας, Στεργιάκος, Καζάκος Αλ. (56′ Κετσετζόγλου), Χάλος, Ξηντάρας, Μαντζανάς, Καζάκος Π (46′ Παπαευθυμίου).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Σάκης Δέδες) Μουκέας, Αγγελακόπουλος, Ψωμάς, Τζανετής, Τσακιράκης, Γκουντελίτσας, Τσοπανάκος (45+2′ Μπεκατώρος), Λέσι., Βασιλόγιαννης, Λεβέντης (36′ λ.τρ. Ρόκκας), Καϊδος (90′ Ιωάννου).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply