Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά χωρίς γκολ στο Αγιος Δημήτριος- Φοίνικας Περιστερίου

Published

on

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με δύναμη, πάθος, φάσεις, όπου το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ, Αγιος Δημήτριος και Φοίνικας Περιστερίου έμειναν στο 0-0.

Είναι η τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα ματς για τις δύο ομάδες, με τον Φοίνικα να φέρνει το τρίτο συνεχόμενο 0-0…Το εκπληκτικό είναι ότι στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου της Β’ ΕΠΣΑ, και τα 6 ματς μέχρι τώρα έχουν λήξει ισόπαλα!

Θα πρέπει να σημειωθεί η άψογη συμπεριφορά παιχτών, παραγόντων και φιλάθλων των δύο ομάδων, που βοήθησαν στο να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Ο Φοίνικας ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά η αστοχία, κάποιες κακές επιλογές στην τελική πάσα αλλά και ο εξαιρετικός γκολκίπερ Μανώλης δεν του το επέτρεψαν. Από την άλλη οι γηπεδούχοι πάλεψαν όσο μπορούσαν και είχαν και αυτοί τις δικές τους καλές στιγμές, κυρίως με τις εκτελέσεις φάουλ του Ερμάλ.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Φοίνικα στο 12′, με το σουτ του Λαγού να αποκρούεται από τον Μανώλη. Η απάντηση του Αγίου Δημητρίου ήρθε στο 14′ όταν ο Αρώνης σούταρε και ο Παπαδιώτης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Αθανασάκης πλάσαρε αλλά ο Χιώτης έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή. Στο 26′ ο Μανώλης έσωσε και πάλι την εστία του σε σουτ του Αθανασάκη, ενώ στο 29′ ο Μαρκαντωνάτος έφυγε μόνος στην αντεπίθεση αλλά πριν σουτάρει κόπηκε από τον Πλάκα. Στο 32′ η κεφαλιά του Γαβαλά για τους γηπεδούχους πέρασε άουτ, ενώ πολύ καλή στιγμή είχε και ο Φοίνικας στο 41′, όταν ο Διονάτος από το ύψος της περιοχής έπιασε δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

Με τη σέντρα του 2ου μέρους στο 46′ ο Κούτρος πλάσαρε πάνω στον Παπαδιώτη, ενώ στο 58′ το σουτ του Λαγού πέρασε λίγο άουτ. Στο 60′ ο Αγιος Δημήτριος ειχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του όταν το φάουλ του Ερμάλ σταμάτησε στο δοκάρι. Στην αντεπίθεση ο Αθανασάκης έπιασε δυνατό μακρινό σουτ αλλά ο Μανώλης απογειώθηκε και έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ! Στο 67′ ο Αθανασάκης βγήκε απέναντι στον Μανώλη αλλά αρκετά πλάγια, με το πλασέ του να περνάει παράλληλα με την εστία. στο 78′ του σουτ του Αθανασάκη χτ’υπησε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ, ενώ στο στο 79′ ο Κούτρος σούταρε πα΄νω στον Παπαδιώτη. Στο 80′ το φάουλ του Ερμάλ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στην τελευταία καλή φάση στο 90+2′ το σουτ του Δήμου πέρασε λίγο άουτ.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Μανώλης, Ρίζος, Χιώτης (51′ λ.τ. Λεβέντης), Πλάκα, Τσάκος, Καρκασίνας, Αρώνης, Βλάμης, Γαβαλάς (74′ Παναγιωτόπουλος), Κούτρος, Ερμάλ.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Διονάτος (83′ λ.τρ. Κόρδας), Ηλιόπουλος (51′ Μάζης), Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Μποζάς (89′ Καλύβας), Αθανασάκης, Λαγός, Μαρκαντωνάτος (51′ Δήμος).