Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά χωρίς γκολ στο Καλαμάκι- Αστέρας Εξαρχείων

Published

on

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Καλαμάκι και Αστέρας Εξαρχείων στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Ετσι οι γηπεδούχοι με 34 βαθμούς παραμένουν 2οι και κρατάνε την τύχη τους στα χέρια τους, αφού αν κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική την ΑΕ Μεταμόρφωσης εκτός παίρνουν το εισιτήριο για τα μπαραζ ανόδου. Ο Αστέρας έχει 31 βαθμούς και είναι 4ος. Για να πάρει αυτός το εισιτήριο θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων, και συγκεκριμένα να νικήσει τον Αρη Χολαργού, να ηττηθεί το Καλαμάκι και η Δάφνη Αθηνών να μην νικήσει την Κηφισιά 2010.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας έγινε σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, με τους ανθρώπους του Αστέρα να ευχαριστούν τη διοίκηση του Καλαμακίου για την άψογη φιλοξενία.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Γεωργούσης, Κοτόπουλος, Γαλιατσάτος, Γιατράς Ι., Γιατράς Π., Λεΐσος, Κουκουλιτάκης (56′ Γιανναράκης), Γεροντάρης (28′ λ.τρ. Αργύρης), Καλός (75′ Αλεξανδρίδης), Κατσίποδας, Κατσούλης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ: Μπόνης, Φιλιππόπουλος (62′ Δεληγιάννης), Γιούρκεβιτς, Τσιάρος, Τουμαζάτος (80′ Κωνσταντόπουλος), Καραμάνος (46′ Παπανικολάου), Στούμπος, Καραγκούνης, Μπουζής, Μότσκα (85′ Κοκόλης), Κώτσης (37′ Καρούσος).