Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά χωρίς γκολ στο Μελίσσια- Τράχωνες

Published

on

Σε ένα παιχνίδι όπου το τελικό 0-0 αδικεί την εικόνα του, Μελίσσια και Τράχωνες μοιράστηκαν τους βαθμούς στο σημερινό εξ’αναβολής παιχνίδι.

Ετσι οι γηπεδούχοι με 15 βαθμούς είναι στην 9η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 25 βαθμούς είναι τρίτοι.

Οι Τράχωνες είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά πότε η αστοχία και πότε ο εξαιρετικός γκολκίπερ Καυκιάς δεν τους επέτρεψαν. Από την άλλη τα Μελίσσια έπαιξαν ψυχωμένα και είχαν και αυτοί κάποιες καλές στιγμές, παίρνοντας τελικά έναν πολύτιμο βαθμό.

Μελανή στιγμή του αγώνα ο τραυματισμός του Παναγιώτη Ραβάνη των γηπεδούχων στο 88′ σε ανύποπτη φάση, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλάνε για μερική ρήκη έξω πλαγίου συνδέσμου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, και απείλησαν στο 3′ όταν ο Πλούμης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά καθυστέρησε με αποτέλεσμα να κοπεί από τους αμυντικούς, ενώ στο 5′ ο Καυκιάς απέκρουσε σωτήρια την κοντινή προβολή του Γιατρά. Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 13′ όταν ο Πλούμης έκλεψε τη μπάλα και βγήκε σε τετ α τετ με τον Καυκιά, αλλά ο γκολκίπερ των Μελισσίων έσωσε και πάλι την εστία του. Η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 25′ όταν το πλασέ του Γλογοβίτη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Στο 28′ ο Δημογιάννης σέντραρε αλλά ο Πλούμης από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 43′ σούταρε άουτ από καλή θέση.

Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το 2ο μέρος, με το σουτ του Δημογιάννη στο 47′ να περνάει μόλις άουτ, ενώ στο 53′ ο Καυκιάς απέκρουσε το φάουλ του Καραγιάννη. Τα Μελίσσια απείλησαν στο 54′ με το δυνατό σουτ του Ραβάνη να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Ο Καυκιάς συνέχισε να λέει ΟΧΙ στην παραβίαση της εστπιας του αποκρούοντας δύσκολα το νέο φάουλ του Καραγιάννη στο 59′, ενώ στο 78′ έκανε εκπληκτική επέμβαση σε κοντινό πλασέ του Πλούμη. Οι γηπεδούχοι είχαν την τελευταία καλή στιγμή στο 84′ με το σουτ του Μαράνου να περνάει λίγο άουτ.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Καυκιάς, Καραμπίνης, Χαμουρίδης (55′ Τιμολέων), Γαλανόπουλος, Χατζής, Τούντας (77′ Κασβίκης), Γλογοβίτης, Νίκολι, Ραβάνης (88′ λ.τ. Κοβός), Παπαχρήστος (77′ Μαράνος), Γαντζούλας (55′ Χατζής).

ΤΡΆΧΩΝΕΣ: Ευαγγέλου, Πρόι, Καραμπάτσης, Στεφανής, Γιατράς, Κικίδης (78′ Μανωλιάδης), Τσιουρής (62′ Φωστέρης), Κούτρας, Πλούμης, Δημογιάννης, Καραγιάννης.