Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά χωρίς γκολ στο Φοίνικας Περιστερίου- Δόξα Βύρωνος

Published

on

Σε ένα δυνατό ματς με αρκετές καλές στιγμές, Φοίνικας Περιστερίου και Δόξα Βύρωνος έμειναν στο 0-0.

Ηταν η 2η ισοπαλία σε ισάριθμα ματς και για τις δύο ομάδες, μάλιστα για τον Φοίνικα και πάλι με 0-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον εξαιρετικό Μεϊμάρογλου, ενώ και η Δόξα είχε τις δικές της ευκαιρίες, αλλά και αυτή έπεσε στον πολύ καλό Νικολακόπουλο, που όποτε χρειάστηκε είπε όχι στις προσπάθειες των αντιπάλων του.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, αλλά οι δύο καλές στιγμές ήταν για τους γηπεδούχους. Αρχικά στο 24′ με τον Δήμο και στη συνέχεια στο 33′ με τον Λαγό, με τον Μεϊμάρογλου να σώζει και στις δύο περιπτώσεις την εστία του.

Στο 2ο μέρος η Δόξα είχε την καλή στιγμή στο 52′ ‘όταν ο Δούκας σούταρε και ο Νικολακόπουλος έδιωξε δύσκολα. Στη συνέχεια ο Φοίνικας είχε την υπεροχή και απείλησε στο 60′ με τον Διονάτο και στο 71′ με τον Αθανασάκη, αλλά και πάλι ο Μεϊμάρογλου έκανε καθοριστικές επεμβάσεις. Καλή στιγμή για τη Δόξα στο 75′ με την κεφαλιά του Ζευκιλή να περνάει άουτ, ενώ στο 83′ ο Μεϊμάρογλου φώναξε και πάλι παρών στο σουτ του Αθανασάκη. Λίγο έλειψε η Δόξα να αρπάξει τη νίκη στο 90+2’ όταν ο Βουτάς εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ, αλλά ο Νικολακόπουλος απογειώθηκε και έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Νικολακόπουλος, Ηλιόπουλος (53′ Αθανασάκης), Θεοδωρακόπουλος (46′ Διονάτος), Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος, Γιαταγανάκης, Χαλικιάς, Δήμος (88′ Παπαδόπουλος), Μάζης (85′ Καλύβας), Λαγός, Μαρκαντωνάτος (46′ Μποζάς).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Μεϊμάρογλου, Τζάρτζαλος (46′ Δούκας), Βουτάς, Ρωμανός, Λιακόπουλος (67′ Χουχουλής), Τσακλάνος, Χαλβατζής, Λεβέντης, Καρατσομπανάκης, Ζευκιλής (80′ Φυρίγος), Τσακνάρης (58′ Κουτσαυτίκης).