Connect with us

Γ Εθνική

Μοιρασιά χωρίς γκολ στο Φωστήρας- Άγιος Νικόλαος

Published

on

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες Φωστήρας και ΑΟΑΝ μοιράστηκαν βαθμούς (0-0) και εντυπώσεις στον Ταύρο.

 

 

Στο 18′ ο Αποστολόπουλος θα κάνει το σουτ με τον Καλαματιανό να αποκρούει στο 18′ στην πρώτη μεγάλη φάση του ματς!

 

 

 

 

 

Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος καθώς δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι την ανάπαυλα.

 

 

Στην επανάληψη ο ΑΟΑΝ μπήκε δυνατά με τον Αποστολόπουλο να απειλεί με κεφαλιά στο 46′ αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Καλαματιανός.

 

Σουτ του Καμαρά από την περιοχή στο 63′ με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

 

Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσιμπόκας έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Φωστήρα με σουτ από κοντά που απέκρουσε με τα πόδια ο Γιαγκιόζης.

 

 

Στο 70′ ο Μουκίδης έκανε το σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να φεύγει άουτ.

 

Ο ΑΟΑΝ τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Φουκαράκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 88′!

 

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με το 0-0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα και τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

 

Φωστήρας: Καλαματιανός, Τόλιος, Γαϊτάνης, Συριόπουλος, Πεχλιβανίδης, Χατζηκυριάκος, Γάγγος (87′ Κατσαράς), Στεβάνοβιτς (46′ Κουτσούμπας), Δώδας (87′ Ποσατζίδης), Τσιμπόκας, Μηλιώτης

 

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πιθαρούλης (46′ Μαρινάκης), Τσανάι, Πλουσής, Φουκαράκης, Καμαρά (90′ Χριστογιάννης), Σένκα, Πήλιος (61′ Κατσικοκέρης), Νοκάι (82′ Τσιλεδάκης), Αποστολόπουλος (61′ Μαρτσάκης)

 

Πηγή: Primesport