Connect with us

Γ Εθνική

Μοιρασιά (1-1) στο ντέρμπι Πανιώνιος – Εθνικός

Published

on

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου μεταξύ του Πανιώνιου και του Εθνικού.

Ετσι οι γηπεδούχοι διατήρησαν τη διαφορά των 5 βαθμών από τους φιλοξενούμενους, έχοντας πλέον 35 βαθμούς έναντι 30 των Πειραιωτών. Το παιχνίδι θύμισε άλλες εποχές, αφού πάνω από 4000 θεατές το παρακολούθησαν.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Με την έναρξη του 2ου μέρους στο 48′ ο Εθνικός έμεινε με 10 παίχτες, αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Θεοδώρου που σύμφωνα με τον διαιτητή ανέκοψε αντίπαλο που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο Εθνικός όμως ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 58′, όταν ο Γεωργούσης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1. Δεν χάρηκαν και πολύ όμως το προβάδισμα οι Πειραιώτες, αφού ένα λεπτό μετά στο 59′ ο Μπρέγκου εκτέλεσε φάουλ και ο Κατσόγιαννης στην προσπάθεια του να διώξει με αυτογκόλ έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το 2ο γκολ στη συνέχεια χωρίς να τα καταφέρουν, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Διονέλλης (64′ Παυλάκης), Ποτουρίδης, Ζούλιας, Πότσι, Μπουρλάκης (87′ Χριστόπουλος), Μπρέγκου (64′ Στούπης), Ιγνατίδης, Γεμιστός, Γλυνός (64′ Γροντής).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Θεοδώρου, Κατσόγιαννης, Μαλάι, Ντινιωτάκης (81′ Βαλαβανόπουλος), Πολύζος, Γεωργούσης (64′ Σεκούμπα), Μακρυγιάννης (64′ Κυριαζής), Αντωνίου (53′ Χρούστινετς).

ΦΩΤΟ: Panionianea