Connect with us

stoplekto

Μολότοφ σε σύνδεσμο του Εθνικού – Ανακοίνωση η διοίκηση του συλλόγου…

Published

on

Άγνωστοι πέταξαν  βόμβες μολότοφ στα γραφεία του συνδέσμου “Πινέζες-Θύρα 14” τα οποία βρίσκονται Τζαβέλλα 15-17 τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Πειραιά. Από την έκρηξη καταστράφηκε μόνο η πρόσοψη του συνδέσμου.

Ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία καταδικάζει την επίθεση πρός τον σύνδεσμο οπαδών της ομάδας μας “Πινέζες”, εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

 

“H διοίκηση του Εθνικού Πειραιά 1923 καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση που έλαβε χώρα ,ξημερώματα Σαββάτου, προς τον παλαιότερο σύνδεσμο οπαδών της ομάδας μας . Ενα σύνδεσμο που όλα αυτά τα χρόνια προάγει πολιτισμό και όχι βία..Θυμίζουμε ότι ήταν ο πρώτος σύνδεσμος που κατέθεσε στεφάνι για τα θύματα της Θύρας 7 , αλλά και που έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Παναθηναϊκό όταν έφτασε μέχρι τον τελικό του Γουέμπλει.

Αυτό ,ωστόσο, που μας προβληματίζει είναι ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έλαβε χώρα ύστερα από προ ημερών διαρροές κύκλων προς τον τύπο . Εμείς σαν διοίκηση καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες μας συσπειρώνουν ακόμα περισσότερο και μας προσηλώνουν στον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ κατηγορία.

Οι τρεις νεαροί -οι οποίοι καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας –ελπίζουμε ότι θα βρεθούν και το γεγονός θα διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές.”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply