Connect with us

5ος Όμιλος

Μουράτ Σεροπιάν: ” Ο Εθνικός δεν φοβάται κανένα παιχνίδι”

Published

on

Μια τεράστια νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του πραγματοποίησε ο Εθνικός Πειραιά, καταβάλλοντας στο πειραϊκό ντέρμπι με 2-0 το Κερατσίνι, το οποίο καιγόταν επίσης για βαθμούς. Σε επικοινωνία που είχε με το stoplekto.gr, ο κόουτς των Πειραιωτών Μουράτ Σεροπιάν μας δήλωσε:

“Ήταν μια σημαντική νίκη, που μας δίνει οξυγόνο και ψυχολογία για τα  δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Παρόλα τα προβλήματα τραυματισμών που μας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό, το σημαντικό είναι σε αυτά τα ματς να παίρνεις τους τρεις βαθμούς, αν και στο χθεσινό παιχνίδι κατά διαστήματα παίξαμε και όμορφο ποδόσφαιρο”. Όσο για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με την Καλλιθέα μας είπε: “Ο Εθνικός δεν φοβάται κανένα παιχνίδι. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και όπως σε κάθε αγώνα θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Οι ισορροπίες στον όμιλο είναι μικρές και όλοι μπορούν να πάρουν βαθμούς από τον οποιονδήποτε”.

Για το δύσκολο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Καλλιθέα, δεν θα υπολογίζονται για ακόμα μια φορά οι Διάκος, Γκέτση, Πολίτης, Δημητρίου και Αυλωνίτης, που παραμένουν τραυματίες.

Αναφορικά με τα όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του αγώνα και για τα όσα έγραψε ο Αθηναίος  διαιτητής Περράκης στο φύλλο αγώνος, η διοίκηση του Εθνικού από την πρώτη στιγμή κατέβαλε προσπάθειες και έκανε τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου, ώστε να προστατευτούν οι διαιτητές, χωρίς να φέρνει ευθύνη για το τι συνέβη εκτός γηπέδου.