Connect with us

stoplekto

Μπάχαλο με τον Μπούρδο στο Αργώ- Α.Ο Ελευσίνας

Στα κεραμίδια και οι δύο ομάδες με τον διαιτητή.

Published

on

Μπερδέματα είχε ο διαιτητής Μπούρδος στον αγώνα Αργώ Μεγάρων- Α.Ο Ελευσίνας αφού κατάφερε με τα σφυρίγματα του να έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες. Οι δυο πλευρές εξήγησαν stoplekto.gr με διαφορετικό τρόπο τα γεγονότα και συμφώνησαν σε ένα πράγμα ότι ο διαιτητής σφύριζε παντελώς αλλοπρόσαλλα.

Ο εκπρόσωπος της Αργώ Μεγάρων Γιώργος Βάλτας ανέφερε stoplekto.gr για τα συμβάντα στον αγώνα.

« Πήγα να δώσω νερά στον διαιτητή στο ημίχρονο και να πληρώσω όπως μου είχε πε. Εκεί μέσα ήταν ο εκπρόσωπος του Α.Ο Ελευσίνας Θανάσης Κοντοδήμαμας και διαμαρτύρονταν για τις αποφάσεις του διαιτητή και με έντονο ύφος φώναζε: «θα σας βγάλω στις εφημερίδες και δεν θα ξανασφυρίξετε ποτέ». Μετά από αυτά και την έναρξη του β ημιχρόνου η διαιτησία μας έπαιξε 90-10 σε βάρος μας. Μας ακύρωσε κανονικό γκολ, δεν καταλόγισε υπέρ μας δύο πέναλτι καταφανέστατα και έβαζε την αντίπαλη ομάδα μέσα στην περιοχή μας με φάουλ ανύπαρκτα. Αποκορύφωμα ήταν ότι έδωσε πέναλτι υπέρ τους για χέρι μέσα στην περιοχή που προήλθε από επιθετικό φάουλ και με την πτώση ο ποδοσφαιριστής μας στο έδαφος βρήκε η μπάλα στο χέρι του. Στο τέλος, με απέβαλε καθώς του είπα: « ξέρω τι έχει γίνει μέσα στα αποδυτήρια». Θέλουμε να ζητήσουμε την εξαίρεση του εν λόγω ρέφερι από τα παιχνίδια της ομάδα μας».

 

Ο εκπρόσωπος του Α.Ο Ελευσίνας, Θανάσης Κοντοδήμας μας τόνισε ότι « πήγα στο ημίχρονο στα αποδυτήρια να διαμαρτυρηθώ για τη «σφαγιαστική» διαιτησία του Μπούρδου καθώς και για τις σχέσεις παραγόντων και διαιτητών. Του είπα : « Θα σας βγάλω στις εφημερίδες, δεν θα σφυρίξετε ποτέ ξανά την ομάδα μου». Στη φάση του πέναλτι ο αμυντικός των γηπεδούχων έκανε μπλονζόν στην μπάλα και ο διαιτητής όχι μόνο δεν του έδειξε κόκκινη κάρτα αλλά ούτε καν κίτρινη».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαιτητής Νίκος Μπούρδος στο φύλλο αγώνα έγραψε για όσα συνέβησαν στο γήπεδο τα εξής:

«Στο ημίχρονο του αγώνα εκπρόσωπος της ομάδας Α.Ο Ελευσίνας Κοντοδήμας Αθανάσιος προσήλθε έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών διαμαρτυρόμενος για τις αποφάσεις μου και με εκβίασε λέγοντας μου « θα σε βγάλω στις εφημερίδες, δεν θα ξανασφυρίξετε».

Στο 67΄απέβαλα από τον πάγκο των γηπεδούχων τον εκπρόσωπο κ Βάλτα Γεώργιο διότι μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενος για απόφασή μου και λέγοντας «τι σφυράς ρε καραγκιόζη, τι σφυράς ρε, ξέρω τι έγινε στο ημίχρονο».

 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι από την πλευρά του Α.Ο Ελευσίνας ειπώθηκε ότι όταν ο πρόεδρός του, διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για σχέσεις παραγόντων- διαιτητών, υπονοούσε τη σχέση του κ Μπούρδου με τον προπονητή της ομάδας των Μεγάρων. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν ο προπονητής Χατζης είναι αξιωματικός στο Ναυτικό, όπως και ο Μπούρδος και μάλιστα ανώτερός του και για το λόγο αυτό σφύριζε στο πρώτο υπέρ της Αργούς. Στην ανάπαυλα που έγινε η διαμαρτυρία και η …αποκάλυψη, άλλαξε ρότα στα σφυρίγματά του.  Σύμφωνα με μαρτυρίες παράγοντα του Α.Ο Ελευσίνας, ο προπονητής είπε στον διαιτητή μετά τη λήξη του αγώνα « θα τα πούμε στο καράβι» και αναρωτιόντουσαν οι φιλοξενούμενοι «σε ποιο καράβι θα τα πούνε;».

Επίσης τόνιζαν ότι δεν γίνεται να επιλέγεται γιατρός του αγώνα κάποιος που έχει συγγενική σχέση με ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply