Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μπήκε και «καθάρισε» ο Πλούμης για Δόξα Βύρωνος και… Γκούγκα!

Published

on

Μεγάλη νίκη γοήτρου και συμπερασμάτων για την Δόξα Βύρωνος με 2-1 στην Αγία Παρασκευή επί της ομώνυμης ομάδας. Οι παίκτες των Ρόππα και Ζυγούρη απέδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ παρά τον τραυματισμό του Γκούγκα και την αποχώρηση του Κούντου κρατούν την δυναμική τους στα ίδια στάνταρ. Κάπως έτσι αριθμούν 39 βαθμούς στην τέταρτη θέση, δύο πίσω από Θρίαμβο Αθηνών και Σούρμενα, αλλά και +3 από την όγδοη ‘Santa’.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Νίκος Πλούμης, ο οποίος αντικατέστησε τον Γκούγκα στο 26′. Ο έμπειρος επιθετικός σε μια προσπάθεια του για πάσα είδε το πόδι του να κολλά στο έδαφος και να αποχωρεί με πρόβλημα στο γόνατο. Από Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του που δείχνει σοβαρή.

agia paraskeui-doxa vironos1

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Πλούμης άνοιξε το σκορ στο 32′ με κοντινό πλασέ έπειτα από μεταβίβαση του Χαλβατζή. Ο νεαρός επιθετικός διπλασίασε τα τέρματα του στο 62′ και καθάρισε την υπόθεση νίκη για τους ανώτερους ‘κυανόλευκους’. Στο 74′ σουτ του Κοτόφ σταμάτησε στο δοκάρι του Γιαννόπουλου και στο 78′ ο Τσοπανάκος μείωσε για το τελικό 2-1 στην Αγία Παρασκευή.

Διαιτητές: Χαλδαίος Ι., Νικολάου Χ., Μπάγιας Ι.

Αγ.Παρασκευή (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Παναγόπουλος, Αλευρής, Καραπιπέρης, Σταματέας, Τσώνης, Ξηντάρας (60′ Ντιντίφας), Μπαλατσούρας (67′ Τσοπανάκος), Κάππος, Καρβούνης, Φύτρος (46′ Σιούτας).

Δόξα (Λ. Ρόππας – Δ. Ζυγούρης): Βακερλής Στρ., Χαλβατζής, Κατσούδας, Βακερλής Π., Γκουντελίτσας, Παρασκευόπουλος, Κασσιανός, Ρόππας, Γκούγκας (26′ λ.τρ. Πλούμης), Γεωργουδάκης (67′ Κοτόφ), Έζε (79′ Παπαχειμώνας).