Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μπακοδήμος: “Βήμα-βημα και έχοντας υψηλά στάνταρ θα πετύχουμε”

Published

on

Ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στην Α’ ΕΠΣΑ για λογαριασμό του Πανερυθραϊκού είναι ο Δημήτρης Μπακοδήμος.
Έχοντας θετική παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, ο ικανός πορτιέρο δείχνει να έχει βρει… το λιμάνι του στο σύλλογο των βορείων προαστίων παρότι βρέθηκε πολύ κοντά στη μεταγραφή του φέτος σε ομάδα του εξωτερικού.
Εν τέλει ο Μπακοδήμος παρέμεινε στους “κόκκινους” και ο ίδιος μοιράζεται τις σκέψεις του για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε
-Γιατί παρέμεινες στον Πανερυθραϊκό;
Ήμουν πολύ κοντά να φύγω στο εξωτερικό όμως η προοπτική αυτή χάλασε την τελευταία στιγμή ενώ είχα απορρίψει προτάσεις. Από την στιγμή που παρέμεινα στην Ελλάδα ο Πανερυθραικος ήταν η πρώτη ομάδα που μίλησα και μετά από συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο και τον καινούργιο προπονητή αποφάσισα να παραμείνω στην ομάδα.
-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;
Η ομάδα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο μετά την αλλαγή προπονητή μετά από αρκετά χρονιά. Το roster είναι πολύ νεανικό διατηρώντας βέβαια τον βασικό κορμό των τελευταίων χρονών. Η καλή οργάνωση και η όρεξη για δουλεία μας κάνει αισιόδοξους για μία καλή πορεία.
– Θεωρείς ότι μπορείτε να πρωταγωνιστήσετε;
Όπως είπα και πιο πάνω η υγεία και η οργάνωση που έχει η ομάδα του Πανερυθραικου μας κάνουν αισιόδοξους για μία καλή πορεία. Βήμα βήμα μέσα από την καλή δουλεία που γίνεται η ομάδα θεωρώ θα πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.
-Προσωπικές σου φιλοδοξίες;
Μέσα από σκληρή δουλεία και προσήλωση να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Η περίπτωση του εξωτερικού με πήγε λίγο πίσω όμως θεωρώ πως είμαι έτοιμος πλέον να κάνω το μεγάλο βήμα στην καριέρα μου.
-Ποιες ομάδες θα έχριζες φαβορί για τον τίτλο;
Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για φαβορί. Πολλές ομάδες ενισχύθηκαν και συνεχίζουν να ενισχύονται όμως η ιστορία έχει δείξει πως η κατηγορία αυτή είναι άκρως ανταγωνιστική και όλα μπορούν να συμβούν σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα.