Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μπαλάρα ο Άγιος Δημήτριος, 4-2 τον πολύ καλό Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Published

on

Σε ένα καταπληκτικό ματς, ο Άγιος Δημήτριος παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε τον πολύ καλό Ατρόμητο Μεταμόρφωσης με 4-2.

Η ομάδα του Μπραχαμίου δείχνοντας τις πολύ μεγάλες επιθετικές της δυνατότητες πήρε την νίκη φτάνοντας τους 4 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρά την προσπάθεια τους δεν πήραν κάτι από το ματς και έχουν ένα βαθμό.

Στο 45′ ο Μιράκα έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με αυτογκόλ του γκολκίπερ Σαμιώτη έγινε το 1-1, ενώ στο επόμενο λεπτό η προσπάθεια του Ερμάλ σταμάτησε στο δοκάρι. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κωτσοβός, που με δύο προσωπικά γκολ στο 65′ και στο 77′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 85′ ο Μιράκα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ μείωσε σε 3-2, με τον Γαβαλά στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Μανώλης, Ρίζος, Ζιάι, Λεονάρντο, Βλάμης, Γεωργιάδης (90+5′ Λαΐτσας), Αρώνης (81΄Πλάκα), Κωτσοβός, Νομικός (81 Ντάφλας), Κασπίρης (90+4′ Γαβαλάς), Μητσάνη (46′ Ερμάλ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Σαμιώτης, Λουδάρος (57′ Αποστόλου), Καραγεώγος, Καραβιδας, Κομιώτης, Σιδηρόπουλος, Γαντζούλας (76′ Μπάμπουλης), Δούκας (33′ λ.τρ. Μιράκα), Τσιγγόπουλος, Βιτορεάνου (76′ Ζαγαρέλος), Μπούντρας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ