Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μπαλάρα ο Αγιος Δημήτριος, 3-0 τον Πανερυθραϊκό

Published

on

Κάνοντας ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση ο Αγιος Δημήτριος επικράτησε επί του Πανερυθραϊκού με το αγαπημένο του 3-0 και συνέχισε την εξαιρετική πορεία του.

Εφτασε έτσι τους 37 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στους 27 και να μην έχουν διαφλυγει ακόμη τον κίνδυνο…

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπάρτσα παραμένει αήττητη για 6 σερί παιχνίδια, έχοντας μια ισοπαλία και 5 νίκες (4 σερί) με το ίδιο σκορ!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 6′ ο Κασπίρης με πέναλτι έκανε το 1-0, με τον Μιτάνι στο 9′ να κάνει το 2-0. Το τείκό 3-0 διαμόρφωσε στο 55′ ο Κασπίρης με απευθείας φάουλ, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίχτες, αφού στο 90′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Λώλος.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Σταύρος Παπανδρέου) Κορδάς, Κοζάκης (89′ Μανώλης), Τζινευράκης (46′ Νομικός), Λεονάρντο, Σέχου,Γεωργιάδης, Αρώνης, Βλάμης, Μιτσάνι (67′ Ερμάλ), Κασπίρης, Κοτσοβός (83′ Βλαχόπουλος).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιαννης Δημητρίου) Μολφέσης, Σουμελίδης (52′ Μπαλής), Μουμούρης (46′ Πιπέρας), Λώλος, Βαρκαρώτας, Βαλλιάνος, Λουκάς, Απειρανθίτης, Παπαθανασίου (46′ Αραμπαντζής), Τζώρτζης (70′ Πλατσατούρας), Φραγκάκης (46′ Αχαρονιάν).