Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μπαλαγιάννης: Έπρεπε να είχαμε κερδίσει

Published

on

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Ηλιούπολης μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον γειτονικό Φωστήρα. Συγκεκριμένα, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές γνωρίζουν αρκετά καλά ότι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη όμως ο Ασωνίτης είχε διαφορετική άποψη αφού με την εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις έφερε το ματς στα ίσια χαρίζοντας στον Φωστήρα μια «χρυσή ισοπαλία». Όπως γίνεται αντιληπτό, η κατήφεια είναι δεδομένο ότι επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα και αυτό αποτυπώνεται από την δήλωση που παραχώρησε ο τεχνικός του ιστορικού συλλόγου, Μάκης Μπαλαγιάννης ο οποίος τόνισε:

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που θεωρώ ότι έπρεπε να το έχουμε κερδίσει. Μας παρουσιάστηκε η ευκαιρία να το κερδίσουμε όμως δεν το κάναμε και στο τέλος με μια ωραία εκτέλεση φάουλ ο Φωστήρας Ηλιούπολης απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο α’ μέρος δώσαμε χώρο στον Φωστήρα αφού προηγήθηκαμε νωρίς αλλά ήταν ανούσια. Απλώς με ένα λάθος ισοφαρίστηκαμε. Στο β’ μέρος προηγηθήκαμε, ήμασταν καλύτεροι και είχαμε τις ευκαιρίες όμως από ένα φάουλ τιμωρηθήκαμε. Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα αγώνων αρχής γινομένης από το ματς με το Περιστέρι αλλά εμείς θα κυνηγήσουμε τη νίκη».

Ευχαριστεί Θεμελίδη και Κουνέλης

Στο μεταξύ με ανακοίνωση που εξέδωσε ο «Ηλιος» θέλησε να ευχαριστήσει αρχικά τον πρόεδρο του Θρίαμβου Αθηνών, Παναγιώτη Θεμελίδη για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργο Συμεωνίδη και τον Βαγγέλη Κουνέλης για την υλική προσφορά του στην ομάδα