Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μπαλαγιάννης: Δίκαιη η νίκη του αντιπάλου

Published

on

Παρότι προσπάθησε αρκετά σε ακόμη ένα παιχνίδι η Ηλιούπολη δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Ηφαίστου αφού υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Άγιου Ιερόθεου που πέτυχε ακόμη μια νίκη κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο προπονητής του «Ήλιου», Μάκης Μπαλαγιάννης εμφανίστηκε απογοητευμένος αμέσως μετά το ματς και στις δηλώσεις που παραχώρησε υπογράμμισε:

Ξεκινήσαμε αρκετά καλά τον αγώνα ζητώντας μάλιστα ένα πέναλτι. Από εκεί και πέρα, σε μια αδράνεια της άμυνας μείναμε πίσω στο σκορ με ένα αυτογκολ. Από εκείνο το σημείο και έπειτε κυριάρχησε ο Άγιος Ιερόθεος πλήρως βάζοντας ακόμη ένα γκολ και κάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Εμείς άμεσα πραγματοποιήσαμε τις αλλαγές μας θέλοντας να βελτιώσουμε την εικόνα μας όμως δεν το πετύχαμε στο βαθμό που εμείς θα θέλαμε. Στο β΄ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί χωρίς να μπορέσουμε να κάνουμε τη μεγάλη φάση που θα μας έβαζε μέσα στο ματς. Καλή επιτυχία στον Άγιο Ιερόθεο στην προσπάθεια που θα καταβάλουν για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.». Ερωτηθείς πως περιμένει τη συνέχεια ο ίδιος για την ομάδα του, ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε

Έρχεται ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς που θέλουμε τους βαθμούς απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατασταση αλλά δεν βλέπουμε τίποτα περαν της νικη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply