Connect with us

stoplekto

Μπαλλή και Λαζάκη ο Ερμής

Published

on

Σε δυο ακόμα πολύ σπουδαίες μεταγραφές προχώρησε ο Ερμής Κορυδαλλού, που στο φετινό πρωτάθλημα θα κατέβει πιο ισχυρός.  Αποκτήθηκε ο πολύπειρος τερματοφύλακας Μπαλλής Τριαντάφυλλος . Ο Τριαντάφυλλος με χρονίες “γεμάτες” σε συμμετοχές  (τις δύο τελευταίες με πάνω από 30 μέσο όρο κάθε χρόνο με Ιεράπολη και Ειρήνη 2005), πρόσφερε να μέγιστα στις ομαδές που ήταν. Η όλη του παρουσία στις ομάδες αυτές αλλά και τα επιτεύγματά του προκάλεσαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων άλλα με συντονισμένες ενέργειες η Διοίκηση εξασφάλισε την υπογραφή του .Μετά την υπογραφή ο ποδοσφαιριστής του Ερμή δήλωσε : “Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την μεταγραφή μου στο Ερμή . Έρχομαι σε ένα ιστορικό σωματείο με βαρία φανέλα . Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Διοίκησης του Ερμή και ιδιαίτερα τον κ. Πρέκα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου”.

Ακόμα ο Ερμής ενέταξε στο ρόστερ του έναν παλιό του γνώριμο τον 28χρονο δυναμικό αμυντικό μέσο Σταύρο Λαζάκη, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν από τα βασικά και αναντικατάστατα στελέχη της Ειρήνης 2005.

Με την ολοκληρωση της μεταγραφής του Λαζάκη , κορυφαίο στέλεχος της Διοικησης μας αναφερε οτι ολοκληρώθηκε ο πρώτος βασικός κύκλος ενίσχυσης της ομάδας σε καίριες και νευραλικές θέσεις βάση των εισηγήσεων του προπονητή Ανδρέα Μπαρμπολούτσι. Από εδώ και πέρα ή ομάδα αναζητά εξαιρετικές περιπτώσεις που θα βοηθήσουν ακόμα ποιο πολύ την δυνατότητα να έρθουν και να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι της ομάδας το δυνατόν γρηγορότερα.

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά 10 Αυγούστου αρχικά στο ΕΑΚ Κορυδαλλού με την διανομή του νέου αθλητικού υλικού και καθημερινές προπονήσεις. Σε νεώτερη ανακοίνωση θα δωθεί και το πρόγραμμα των φιλικών της ομάδας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply