Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μπανιάς: «Κρίμα που παίξαμε μπαράζ, πάμε να πρωταγωνιστήσουμε»

Published

on

Ένα από τα βασικά «γρανάζια» της μηχανής του Θριάμβου Χαϊδαρίου μίλησε στην ιστοσελίδα μας. Ο λόγος για τον πολύτιμο μέσο, Γιώργο Μπανιά, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στη πρώτη του παρουσία στην Α’ ΕΠΣΑ. Συμπλήρωσε 30 συμμετοχές (2.538′) και πέτυχε δύο γκολ συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προσπάθεια που έκανε το συγκρότημα του Χρήστου Κιούρκου.

Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν με όνειρα την περσινή σεζόν. Είχαν ένα αξιόλογο υλικό, όμως ορισμένα κακά αποτελέσματα, η δυσκολία του ομίλου και μερικές άτυχες στιγμές ανάγκασαν τον σύλλογο να παίξει μπαράζ παραμονής με την Διάνα Ηλιούπολης. Τελικά, η παραμονή στα αθηναϊκά σαλόνια σφραγίστηκε άνετα και η ομάδα με οδηγό αυτή τη σεζόν πραγματοποίησε ηχηρές προσθήκες και αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, ώστε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.

Συνομιλώντας με τον 22χρονο άσο, επιβεβαίωσε τις πρωταγωνιστικές βλέψεις για τη νέα σεζόν. Επίσης, έκανε ένα σχόλιο για τη περσινή πορεία, αλλά και την απόφαση του να ανανεώσει θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του νέου τεχνικού, Νίκου Παπαρούνη. Αναλυτικά:

-Για τη νέα χρονιά που ξεκινά τη Δευτέρα (1/8): 

«Είναι νωρίς, ακόμη, για να πούμε μεγάλα λόγια. Στόχος της ομάδας είναι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα, να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα προσπαθεί να κερδίζει όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα με τον αντίπαλο

-Για την απόφαση του να παραμείνει στον σύλλογο: 

«Ήταν εύκολη η απόφαση μου να παραμείνω μετά από όσα συνέβησαν τη χρονιά που μας πέρασε. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών, των προπονητών και της διοίκησης, η οποία είναι κοντά στην ομάδα. Πρόκειται για σύλλογο, ο οποίος θέτει ως στόχο, μόνο, να γίνεται καλύτερος συνεχώς και με την βοήθεια της διοίκησης αυτό θα εξακολουθήσει να γίνεται.»

-Κλείνοντας έκανε ένα σχόλιο για τη περσινή χρονιά:

«Φυσικά, ήταν κρίμα και άδικο τέτοια ομάδα με αυτό το υλικό και τέτοια οργάνωση να αγωνίζεται σε αγώνα μπαράζ παραμονής. Δυστυχώς, σε πολλά παιχνίδια έπαιξε ρόλο η απειρία, καθώς και η ατυχία. Επίσης, υπήρξαν τραυματισμοί κάποιων σημαντικών παικτών, οποίοι θα βοηθούσαν την ομάδα στο δύσκολο έργο της.»