Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μπανιάς: “Πρωταθλητισμό με τον ΠΑΟ Ρουφ”

Published

on

Κινήσεις προσεκτικές, με ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου που έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους τα προηγούμενα χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα και όχι μόνο έχουν γίνει φέτος από τη διοίκηση του ΠΑΟ Ρουφ.

Μια από αυτές σχετίζεται με την ενσωμάτωση του Γιώργου Μπανιά στο ρόστερ του συλλόγου.

Ο ποδοσφαιριστής που έχει συνδέσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου παραχώρησε δηλώσεις και γνωστοποίησε τους λόγους που τον ώθησαν να αποφασίσει τη μετακίνηση του στην «Αούστρια».

Ο Μπανιάς για όσους δεν γνωρίζουν αποτέλεσε από τους καλύτερους παίκτες του Θρίαμβου Χαϊδαρίου τα προηγούμενα χρόνια πετυχαίνοντας ως αμυντικός μέσος με το σύλλογο των δυτικών προαστίων 21 τέρματα.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε μαζί του με τον ίδιο να ανοίγει την… καρδιά του stoplekto.gr.

-Γιατί επέλεξες τον ΠΑΟ Ρουφ;

Επέλεξα τη συγκεκριμένη ομάδα για πολλούς λόγους. Μετά από συνάντηση που είχα με τον κ. Κουνάδη κατάλαβα ότι θα γίνει μια σοβαρή προσπάθεια ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

-Η απόφαση σου ήταν δύσκολη;

Όχι δεν ήταν δύσκολη η απόφαση μου. Σκέφτηκα αμέσως ότι είναι σημαντικό για ένα ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε αυτή την ιστορική ομάδα που πάντα θέτει υψηλούς στόχους.

-Ποιος είναι ο στόχος της νέας σου ομάδας;

Στόχος ξεκάθαρος είναι ο πρωταθλητισμός, γεγονός που με έκανε να απορρίψω όλες τις προτάσεις που είχα.

-Θεωρείς ότι το επίπεδο του τοπικού έχει ανέβει;

Σίγουρα αφού τα τελευταία χρόνια βλέπουμε αρκετοί ποδοσφαιριστές να επιλέγουν το τοπικό. Αυτό κάνει την κατηγορία πιο δύσκολη, ενώ κάθε Κυριακή, σημειώνονται αποτελέσματα διαφορετικά.

-Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Στόχος αποτελεί να βοηθήσω το σύλλογο να πετύχει το σκοπό του και μέσα από αυτή την προσπάθεια να διακριθώ και εγώ με τη σειρά μου.

-Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας που θέλεις να στείλεις;

Φυσικά σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας ώστε να γίνει ο δωδέκατος παίκτης και να μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας.