Connect with us

4ος Όμιλος

Μπαξεβάνος: Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο

Published

on

Με στόχο να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης θα παραταχθεί ο Κισσαμικός στο ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Βάρης. Το θετικό για τον Σπύρο Μπαξεβάνο είναι ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να παρατάξει την ομάδα του με τον καλύτερο τρόπο. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Μακεδόνας τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου όπου και τόνισε:

«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, από το οποίο πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε. Ξέρουμε ότι ο Αστέρας Βάρης είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει, όπως και σε κάθε παιχνίδι είναι αν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Η αποστολή για το συγκεκριμενο ματς αποτελείται από τα εξής πρόσωπα: Λαζαρίδης, Κοντοπίδης, Τσερκέζος, Κώτσιας, Σμίλτος, Τζανής, Δάρλας, Ντεντάκης, Βιδάλης, Σελινιωτάκης, Φραγκουλάκης, Κιπτίου, Μποτωνάκης, Λώττας, Πασιαλής, Βλάχος, Στεφανίδης, Μπερνιδάκης.

Από εκεί και πέρα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των ‘δελφινιών’ ευχαρίστησε το γυμναστήριο “ΑΔΩΝΙΣ”, και τον Χαράλαμπο Φελεσάκη, για την εξυπηρέτηση και τη βοήθεια που παρέχει στην ομάδα για τις ανάγκες της εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply