Connect with us

5ος Όμιλος

Μπαξεβάνος: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι»

Published

on

Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (24/04) συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Κισσαμικού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά (27/04, 17.00).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μία ακόμα ημέρα οι Ψυχουντάκης και Μπάτζιο. Για την κρίσιμη αναμέτρηση δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Εσόνο.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητικό τρίο από την Ένωση Φθιώτιδας, με διαιτητή τον Ιωάννη Μπλούνα (Football League) και βοηθούς τους Χρήστο Δόσκορη (Football League-ταλέντα) και Στυλιανό Καραγιάννη. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Ιωάννης Πέππας (Αθηνών).

Μπαξεβάνος: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι»
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά μίλησε  ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η αγωνιστική αυτή είναι πολύ κρίσιμη. Οι έξι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή παίζουμε μεταξύ μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση και το δείξαμε τον τελευταίο καιρό, ειδικά τώρα που… καίνε τα παιχνίδια. Θα παίξουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα που παλεύει κι αυτή για να παραμείνει στην κατηγορία. Πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είμαστε αισιόδοξοι από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. Δεν θέλω να πιστεύω ότι μας επηρέασε η διακοπή, αντίθετα θεωρώ ότι πήραμε κάποιες ανάσες για τη δύσκολη συνέχεια».
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply