Connect with us

4ος Όμιλος

Μπαξεβάνος: Χρειάζεται και τύχη

Published

on

Ο Κισσαμικός πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Ιωνικό με 2-1, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Μπαξεβάνος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το ματς. Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε ότι η ομάδα στάθηκε τυχερή στην τελευταία φάση όπου ο Ιωνικός είχε το δοκάρι υποστηρίζοντας:

”Το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη! Ήμασταν τυχεροί στην τελευταία φάση, όπου είχε το δοκάρι ο Ιωνικός, όμως… τέλος καλό, όλα καλά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, επειδή προσπάθησαν, ειδικά στο β’ ημίχρονο έκαναν κατάθεση ψυχής, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή και ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Ιωνικός’. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε:

‘Βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ από μία φάση στην οποία είχαμε κακή αμυντική συμπεριφορά. Μπορούσαμε στο α’ ημίχρονο να ισοφαρίσουμε σε μία καλή στιγμή, όμως γενικά δεν ήμασταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Δεν εκμεταλευθήκαμε τις στημένες φάσεις που κερδίσαμε, γιατί δεν φέρναμε καλά την μπάλα μέσα στην περιοχή. Στο β’ ημίχρονο και με αλλαγή σχηματισμού, τα παιδιά πίστεψαν ότι μπορούσαν να γυρίσουν το ματς, όπως κι έγινε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έρχεται μία σειρά αγώνων με δυνατές ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους και θεωρητικά συμπεριλαμβάνονται στις καλύτερες ομάδες αυτής της κατηγορίας. Έχουμε παιχνίδια Τετάρτη και Κυριακή, άρα πρέπει να ξεκουραστούμε γρήγορα και να είμαστε ταπεινοί”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply