Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μπαράζ Α’ ΕΠΣΑ: Οι 4 μονομάχοι….

Published

on

ΕΠΣΑ αποτελέσματα - ΕΠΣ Αθηνών

Ξεκινάνε αύριο τα μπαράζ της Α’ ΕΠΣΑ, από όπου θα βγουν οι δύο ομάδες που θα αγωνιστούν με τους πρωταθλητές των άλλων Ενώσεων για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Αύριο στην Αγία Παρασκευή θα παίξουν η Αγία Παρασκευ’η με τον Χολαργό. Διαιτητής του αγώνας θα είναι ο Γιώργος Αλάμπεης, με βοηθούς τους Χρήστο Νικολάου και Λυκούργο Τσολακίδη. Την Κυριακή στην Πετρούπολη ο Αρης Πετρούπολης θα παίξει με το Χαλάνδρι. Διαιτητής θα είανι ο Κώστας Περράκης, με βοηθούς τους Δημήτρη Σαμοΐλη και Δημήτρη-Αλέξανδρο Σταύρογλου. Και τα δύο ματς θα αρχίσουν στις 15:30.

Η ιστοσελίδα μας σας παρουσιάζει τα προφίλ των τεσσάρων ομάδων, και την εικόνα τους στην κανονική διάρκεια.

Στα γενικά στοιχεία, Αγία Παρασκευή και Αρης Πετρούπολης τερμάτισαν αήττητοι, ενώ εντυπωσιακό στατιστικό στοιχείο είναι πως είχαν σχεδόν ίδιο παθητικό τερμάτων, Αγία Παρασκευή και Χολαργός δέχτηκαν από 11 γκολ σε 20 αγώνες, ενώ Αρης Πετρούπολης και Χαλάνδρι από 10 σε 18 αγώνες. Κοινό χαρακτηριστικό επίσης πως και οι 4 ομάδες είχαν τον πρώτο σκόρερ στον όμιλο τους.

Ας τις δούμε αναλυτικά…

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Προπονητής: Σήφης Βενάκης

1ος σκόρερ: Κωνσταντίνος Κραψίτης (10 γκολ)

Τερμάτισε αήττητη με 50 βαθμούς, έχοντας 15 νίκες και 5 ισοπαλίες. Πέτυχε 45 γκολ και δέχτηκε 11.

Παρά το μέτριο ξεκίνημα με 3 ισοπαλίες σε 5 ματς, στη συνέχεια βρήκε το δρόμο της και τερμάτισε σχετικά άνετα στην πρώτη θέση. Εδειξε σταθερότητα και ισορροπία, αφού είχε σχεδόν ίδια συγκομιδή στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Προπονητής: Σπύρος Μόχλας

1ος σκόρερ: Χρήστος Σκούμας (17 γκολ)

Τερμάτισε με 45 βαθμούς, έχοντας 13 νίκες, 6 ισοπαλίες και μία ήττα. Πέτυχε 50 γκολ και δέχτηκε 11.

Ξεκίνησε στραβά με μία ήττα και τρεις ισοπαλίες στα πρώτα 6 ματς. Στη συνέχεια όμως ανέκαμψε και εκμεταλλευόμενος και τις απώλειες των ανταγωνιστών του, κατέκτησε τον τίτλο. Μεγάλο όπλο η έδρα με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες, αλλά και η επιθετική ισχύς, αφού είχε την καλύτερη επίθεση σε όλους τους ομίλους.

Αξιοσημείωτο γεγονός επίσης τα 6 γκολ που πέτυχε ο γκολκίπερ Μανώλης Μολφέσης, όλα με πέναλτι.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Προπονητής: Γιάννης Σιλεβίστας

1ος σκόρερ: Μάριος Αργυρίου (15 γκολ)

Τερμάτισε αήττητος με 52 βαθμούς, έχοντας 17 νίκες και μια ισοπαλία. Πέτυχε 43 γκολ και δέχτηκε 10.

Εκπληκτική πορεία. Ηταν στην κορυφή της βαθμολογίας από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Πέτυχε ένα εκπληκτικό ρεκόρ, αφού νίκησε και στα 9 εκτός έδρας ματς. Μοναδική απώλεια το 0-0 εντός έδρας με τον Βύρωνα, που ήταν και το μοναδικό ματς που δεν σκόραρε…

ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Προπονητής: Δημήτρης Παπασπύρου

1ος σκόρερ: Αστέριος Καλιαμπάκας

Τερμάτισε με 41 βαθμούς, έχοντας 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Πέτυχε 42 γκολ και δέχτηκε 10. Ισοβάθμισε με το Χαϊδάρι, αλλά ήταν καλύτερο στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Κανείς δεν περίμενε τέτοια πορεία μετά το κακό ξεκίνημα, με 2 ήττες στα πρώτα δύο ματς και 3 συνολικά στα πρώτα πέντε. Στη συνέχεια όμως εξαπέλυσε επική αντεπίθεση και κατάφερε να πάρει τον τίτλο.

Συμπερασματικά, οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι ελάχιστες, ακι σίγουρα αναμένονται συναρπαστικά παιχνίδια…