Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μπαράζ Β’ ΕΠΣΑ: Το προφίλ των τεσσάρων μονομάχων…

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Ξεκινάνε το Σάββατο οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο από την Β’ στην Α’ ΕΠΣΑ. Συμμετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση των τεσσάρων ομίλων, και συγκεκριμένα οι Ηρακλής Περιστερίου, Αμιλλα Περιστερίου, ΑΟ Καλαμακίου και ΑΟ Πεύκης.

Για την πρώτη αγωνιστική το Σάββατο στις 16:30 θα παίξουν στο Καλαμάκι ο ΑΟ Καλαμακίου με τον Ηρακλή Περιστερίου και στη Χωράφα η Αμιλλα θα παίξει με την Πεύκη.

Η ιστοσελίδα μας σας παρουσιάζει σήμερα το προφίλ των τεσσάρων μονομάχων. Ας τις δούμε αναλυτικά…

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Τερμάτισε 2ος στον πρώτο όμιλο με 42 βαθμούς. Είχε 12 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες, με τέρματα 41-19.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Νίκος Παπαδιώτης (1η-19η αγωνιστική), Θανάσης Αναστασόπουλος (20η-22η αγωνιστική)

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ: Σάββας Βαρδαραμάτος 8 γκολ

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δημήτρης Παπαδιώτης 1890 λεπτά

Παρά τα σκαμπανεβάσματα στην πορεία του, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ. Ξεκίνησε με ένα βαθμό στα πρώτα δύο ματς, και στη συνέχεια έκανε 7 συνεχόμενες νίκες. Μετά έκανε πάλι κοιλιά, με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, αλλά στη συνέχεια έμεινε αήττητος. Αξιοσημείωτη ισορροπία σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας από 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ πέτυχε περισσότερα γκολ εκτός έδρας (25 έναντι 16).

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Τερμάτισε 2η στον 2ο όμιλο με 46 βαθμούς. Είχε 15 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες, με τέρματα 52-29.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Φώντας Καζακόπουλος

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ: Διονύσης Μπέλη 10 γκολ

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Κώστας Ασημακόπουλος 1890 λεπτά

Μετά από μάχη με τον συντοπίτη Ιπποκράτη πήρε τη 2η θέση. Ξεκίνησε δυνατά με 5 σερί νίκες, αλλά στη συνέχεια έκανε κοιλιά με 3 σερί ήττες. Με ένα μεγάλο σερί 7 νικών από την 13η μέχρι την 20η αγωνιστική εξασφάλισε το εισιτήριο. Ισορροπία σρτα εντός και εκτός παιχνίδια (7-1-3 εντός, 8-0-3 εκτός).

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

Τερμάτισε 2ο στον 3ο όμιλο με 37 βαθμούς. Είχε 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 3 ήττες, με τέρματα 37-14. Είχε την καλύτερη επίθεση στον όμιλο.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Απόστολος Καφτάνης

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ: Μάριος Γεροντάρης, Γιάννης Κατσίποδας 8 γκολ

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Παντελής Γιατράς 1631 λεπτά

Παρά το γεγονός πως δεν ξεκίνησε καλά με μόλις 2 νίκες στα πρώτα 8 ματς, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο με όπλο κυρίως την επίθεση του, ενώ εκμεταλλεύτηκε σε μεγάλο βαθμό τις απώλειες των αντιπάλων του δείχνοντας σταθερότητα στο τέλος. Σχεδόν απόλυτη ισορροπία σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια (5-3-2 έναντι 5- 4-1).

ΠΕΥΚΗ

Τερμάτισε 2η στον 4ο όμιλο με 41 βαθμούς. Είχε 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, με τέρματα 50-22.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Κυριάκος Μαυρίδης

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ: Σπύρος Σπυριδάκης 19 γκολ

ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΛΕΠΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Σπύρος Σπυριδάκης 1731 λεπτά

Εκανε πολύ καλό ξεκίνημα με 5 σερί νίκες, ενώ έκανε κοιλιά μεταξύ 9ης και 12ης αγωνιστικής, όπου έμεινε χωρίς νίκη. Στη συνέχεια βρήκε και πάλι τα πατήματα της. Μπήκε σε περιπέτειες με την εντός έδρας ήττα από τους Λύκους την 2οη αγωνιστική, αλλά το διπλό με τον πρωταθλητή Αγιο Θωμά της έδωσε το εισιτήριο. Καλύτερη εκτός παρά εντός (6-0-4 έναντι 7-2-1).