Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μπαράζ Γ’ ΕΠΣΑ: Πράξη δεύτερη….

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής συνεχίζονται οι αγώνες μπαράζ ανόδου από την Γ’ στην Β’ ΕΠΣΑ.

Γνωρίζουμε ήδη την μία από τις 8 ομάδες που θα ανέβουν στην Β’ κατηγορία, αφού ο Ατλας Κυψέλης το έχει επιβεβαιώσει και μαθηματικά. Ας δούμε τι περιμένουμε…

1ος όμιλος

Η τυπική επιβεβαίωση για την άνοδο απομένει για το Παγκράτι. Αυτό θα συμβεί αυτή την αγωνιστική, αν το Παγκράτι νικήσει, η αν δεν νικήσει ο Αστέρας Γλυφάδας.

Το Παγκράτι θα παίξει εκτός έδρας με τους Ιωνες Παλαιού Φαλήρου που θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν στη 2η θέση και να διατηρήσουν την απόσταση από τους διώκτες τους. Ο Κεραυνός Πετρούπολης υποδέχεται τον Αστέρα Γλυφάδας, με τις δύο ομάδες να παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την άνοδο.

Το πρόγραμμα….

ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Β’: Κεραυνός Πετρούπολης- Αστέρας Γλυφάδας

ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ: Ιωνες Παλ.Φαλήρου- Παγκράτι

Η βαθμολογία…

52 β: Παγκράτι

43 β: Ιωνες Παλ.Φαλήρου

38 β: Αστέρας Γλυφάδας

36 β: Κεραυνός Πετρούπολης

2ος όμιλος

Ο Ατλας Κυψέλης, όπως είπαμε και στον πρόλογο έχει σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο, και έχει πλ”εον στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Αυτ’ο θα εξασφαλιστεί από αυτή την αγωνιστική αν φέρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Θύελλα Περιστερίου.

Για την 2η θέση η Θύελλα Περιστερίου έχει το προβάδισμα, αφού έχει προβάδισμα 5 βαθμών από το Μαρούσι. Εκτός μάχης έχουν τεθεί τα Ιλίσια, που όμως ίσως παίξουν ρόλο ρυθμιστή.

Ισως μάλιστα αυτή την αγωνιστική τα πράγματα γίνουν πιο ξεκάθαρα, αφού η Θύελλα θα παίξει εκτός έδρας με τα Ιλίσια, ενώ το Μαρούσι θα αντιμετωπίσει τον Ατλαντα Κυψέλης.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 16:30

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Ιλίσια 2004- Θύελλα Περιστερίου

ΠΕΥΚΗΣ: Μαρούσι- Ατλας Κυψέλης

Η βαθμολογία

54 β: Ατλας Κυψέλης

41 β: Θύελλα Περιστερίου

36 β: Μαρούσι

28 β: Ιλίσια 2004

3ος όμιλος

Πραγματικός χαμός γίνεται σε αυτό τον όμιλο, αφού και οι 4 ομάδες βρ’ισκονται σε απόσταση δύο βαθμών! Ετσι, όλα τα ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμα…

Τα Πατήσια, που έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία θα υποδεχτούν τους Αμπελόκηπους που είναι χωρίς νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια, ενώ ο Πλάτωνας που που προσπαθεί να συνέλθει από την βαριά ήττα της πρεμιέρας υποδέχεται τον πρωτοπόρο Αρίωνα.

Το πρόγραμμα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00

ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Πατήσια- Αμπελόκηποι

ΚΥΨΕΛΗΣ; Πλάτωνας- Αρίωνας

Βαθμολογία

40 β: Αρίωνας

39 β: Πλάτωνας

38 β: Πατήσια, Αμπελόκηποι

4ος όμιλος

Η εικόνα αυτού του ομίλου θα μπορούσε εύκολα να αποτυπωθεί με τη φράση << ο Αττικός και οι άλλοι>>. Η ομάδα του Αυγέρη Πάσχου παραμένει αήττη, και θέλει να πάει έτσι μέχρι το τέλος. Αντίθετα, η  δεύτερη θέση είναι απόλυτα ρευστή, με όλες τις άλλες ομάδες να την διεκδικού.

Αυτή την αγωνιστική ο Αττικός θα παίξει εκτός έδρας με τον Τριφυλλιακό, που βρίσκεται ελάχιστα πιο πίσω από τις άλλες ομάδες. Ιδιαίτερα καθοριστικό αναμένεται να είναι το παιχνίδι της Χρυσούπολης με την ΑΕ Ιλίου, που προσπαθεί να συνέλθει από την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας.

Το πρόγραμμα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 11:00

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Χρυσούπολη- ΑΕ Ιλίου

ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Τριφυλλιακός- Αττικός

Βαθμολογία

48 β: Αττικός

41 β: Χρυσούπολη

40 β: Αττικός

38 β: Τριφυλλιακός