Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Μπαράζ μεταγραφών ο ΑΟ Καστέλλας

Published

on

Μπαράζ μεταγραφών από τους ανθρώπους του ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ! Αναλυτικά οι ανακοινώσεις…

“Ο Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ προχώρησε σε μία μεταγραφή για το μέλλον καθώς απέκτησε από τον ΠΑΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ τον γεννημένο το 2005 ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ.
Ο Νώντας αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις τη φετινή χρονιά…

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον τερματοφύλακα Σταύρο Κουλούρη. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Σταύρο γιατί αρκετά χρόνια τώρα έχει αποδείξει την αξία του στους αγωνιστικούς χώρους του Πειραιά. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ, ενώ παλαιότερα αγωνίσθηκε ακόμα στον Α.Ο. ΠΑΝΕΑΠΟΛΙΚΟ και στον Α.Ο. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ…

Ο Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ καλωσορίζει στις τάξεις του τον ΜΙΧΑΛΗ ΠΕΤΕΙΝΟ. Ο Μιχάλης αγωνίζεται σαν σέντερ μπακ, αλλά και σαν αριστερό μπακ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις σχολές του Ολυμπιακού και στην συνέχεια μεταπήδησε στις Κ15 του ΦΩΣΤΗΡΑ και Κ17 της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ. Σε ηλικία 16 ετών πέρασε από την απέναντι πλευρά του Ιονίου πελάγους και είχε ένα σύντομο πέρασμα από την S.S. MACERATESE της Ιταλικής SERIE D. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα έπαιξε στα ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και η περυσινή χρονιά τον βρήκε στον Α.Ο. ΔΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που όμως δεν κατέγραψε συμμετοχές λόγω σπουδών…

Ο Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ ενέταξε στο δυναμικό του τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟ.
Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος το 2003, αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά και πέρυσι αγωνίσθηκε στον ΠΑΟ ΚΟΨΑΧΕΙΛΑΣ ως δανεικός από τον ΠΑΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ όπου και ανήκε.
Ο Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ καλωσορίζει όλους τους παραπάνω ποδοσφαιριστές στην οικογένειά του και τους εύχεται καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες!”
πηγή-Εφ.Κοινωνική