Connect with us

Γ Εθνική

Μπαράζ πρωταθλητών Γ’ Εθνικής: Θρίλερ και δύο ισοπαλίες

Published

on

Με δύο ισοπαλίες ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική στα μπαράζ ανόδου μεταξύ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής για την άνοδο στην Super League 2.

Στη Μυτιλήνη σε αγώνα θρίλερ Αιολικός και Γιούχτας ήρθαν ισόπαλοι με 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9′ με πέναλτι του Πλατέλλα, με τον Ροβίθη στο 26′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 53′ ο Αζίζι έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1-2, αλλά στο 90+3′ ο Μακρής με νέο πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Στη Λευκάδα Τηλυκράτης και Καμπανιακός έμειναν στο 1-1. Ο Τόσκα στο 5′ με πέναλτι έκανε το 1-0, με τον Ξανθόπουλο στο 58′ με κεφαλιά να κάνει το τελικό 1-1.

Ρεπό είχε η Κοζάνη.

Η ταυτότητα της αγωνιστικής…

 

5η αγωνιστική – Μπαράζ ανόδου
Αιολικός-Γιούχτας 2-2 

ΣΚΟΡΕΡ: 9′ πεν. Πλατέλλας, 90+3′ πεν. Μακρής – 26′ Ροβίθης σουτ, 53′ Αζίζι σουτ

Αιολικός (Παπασπύρου): Μουζάκης, Κανελλόπουλος, Γκανσιέρ, Ποτουρίδης, Αρναούτογλου (76′ Μουκίδης), Στεφάνοβιτς, Νάστος, Ανθής (58′ Δερμιτζάκης), Ντινιωτάκης, Πλατέλλας, Μακρής.

Γιούχτας (Σουργιάς): Χρήστου, Γιαλούσης, Ρουσσάκης, Τζανής, Κίσσας, Κοντογιάννης, Ροβίθης, Ψαρράς (70′ Αργκιλέσι), Αζίζι (70′ Γκίνη), Βρεττός (87′ Στακάκης), Δωματάς (77′ Δασκαλάκης).

Διαιτητής: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Τραγούδας (Πιερίας), Τζέλος (Αθηνών)
Κίτρινες: Νάστος, Ανθής – Τζανής, Χρήστου, Κοντογιάννης
Κόκκινες:

Τηλυκράτης-Καμπανιακός 1-1 

ΣΚΟΡΕΡ: 54′ πεν. Τόσκα – 58′ Ξανθόπουλος κεφ.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος (85′ Κυριάκης), Τακίδης, Γιαννιώτης, Τόσκα, Περιστέρης (69′ Εντουάρντο), Τεγούσης, Γκουντρουμπής, Ζδράβος, Νιφορόπουλος.

Καμπανιακός (Σαπάνης): Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Κεχαγιάς, Π. Καθάριος, Σαρβανίδης, Ταΐρης, Καράμπελας, Ξανθόπουλος (90+1′ Παπακωνσταντίνου), Ν. Καθάριος, Πόζογλου (72′ Μανιός), Ιγνατίδης.

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Κορίνθου)
Βοηθοί: Θοεδωρόπουλος (Κορίνθου), Καρράς (Αχαΐας)
Κίτρινες: Περιστέρης, Γκουντρουμπής, Τόσκα
Κόκκινες:

*Η αναμέτρηση ξεκίνησε στις 17:10, λόγω καθυστερημένης προσέλευσης του γιατρού του αγώνα.

Ρεπό: ΦΣ Κοζάνη

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

7 β: Καμπανιακός

6 β: Κοζάνη

5 β: Τηλυκράτης, Γιούχτας

4 β: Αιολικός

ΠΗΓΗ: Mikriliga.com