Connect with us

stoplekto

Μπεθάνης: Στόχος γεμάτο γήπεδο και τα πιτσιρίκια Κόρινθος!

*

Published

on

Για το μέλλον της Κορίνθου και το όραμά του μίλησε ο Πάνος Μπεθάνης στη συνέντευξη που παραχώρησε. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο πρόεδρος της Κορίνθου στο Korinthiasports.gr.

 

 

«Το όραμα μου για την Κόρινθο είναι ένα γεμάτο γήπεδο 20.000 θέσεων, ανεξάρτητα από την κατηγορία, που θα αγωνίζεται η ομάδα. Το μέλλον της ομάδας και η επιστροφή της εκεί που της αρμόζει, εξαρτάται από τον κόσμο της. Μπορεί ο αριθμός να ακούγεται υπερβολικούς σε κάποιους, αλλά δεν είναι. Ακόμη οι καθαρά ποδοσφαιρικοί, η πλειοψηφία των παλιών οπαδών, δεν έχει γυρίσει στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος, όμως, πως θα γυρίσουν.

 

Επιπλέον, υπάρχει και ένα 65% του πληθυσμού που δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο και θέλουμε να έρθει κοντά στην ομάδα. Ήδη φέτος έγινε μια καλή αρχή, με την παρουσία γυναικών και παιδιών. Όπως έχω ξαναπεί, θέλουμε τα πιτσιρίκια να είναι Κόρινθος και όχι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός», επεσήμανε ο πρόεδρος της Κορίνθου.

 

Δυνατή η ΠΑΕ

 

Ήδη φέτος, το μπάτζετ της Κορίνθου έχει φτάσει αρκετά ψηλά και ο Μπεθάνης σκοπεύει να ενημερώσει αναλυτικά τον κόσμο για τα χρήματα που έχει δαπανήσει.

 

«Μες τον Απρίλη θα γίνουν αναλυτικός οικονομικός απολογισμός για να ξέρει όλη η πόλη τι χρήματα έχουν δοθεί και που έχουν πάει», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε στις επαφές που είχε με τον Δήμο Κορινθίων, αλλά και ορισμένους επιχειρηματίες:

 

«Έγιναν κάποιες συζητήσεις σε καλό κλίμα. Η ομάδα έχει ανάγκη από ντόπιους ανθρώπους που την αγαπούν. Αναζητούμε παράγοντες για να συνεργαστούμε στο νέο σχήμα της ΠΑΕ και ελπίζω πως θα υπάρξει ανταπόκριση. Ήδη υπάρχουν τα πρώτα θετικά μηνύματα. Έπρεπε να ξοδέψω περισσότερο χρόνο στις επαφές με τους τοπικούς φορείς, ν’ ασχοληθώ νωρίτερα. Όπως έπρεπε να κάνω καλύτερη διερεύνηση στο θέμα των χρεών».

 

Ταλέντα και «βόμβα»

 

Ήδη ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει. Ο Μπεθάνης επιβεβαίωσε για συμβόλαιο 4ετους διάρκειας με τον τεχνικό διευθυντή Απόστολο Λιβανό και έθεσε το πλαίσιο.

 

«Κατ’ αρχήν πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά της φετινής ομάδας, για τον άθλο της ανόδου. Αυτούς που ανεβάζουν την ομάδα, πρέπει να τους βοηθήσουμε να μείνουν για πάντα στην πόλη. Θα κρατήσουμε τους στυλοβάτες και όσους ακόμη αξίζουν», είπε για να δώσει το στίγμα του, αναφορικά με τις μεταγραφές:

 

«Πρέπει να πλαισιώσουμε τους έμπειρους με τα καλύτερα ταλέντα από την Κορινθία και όλη την Ελλάδα. Ήδη φτιάχνουμε τις λίστες μας και όταν έρθει η ώρα θα γίνουν οι ανακοινώσεις. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται περίπου 15 σπουδαία ταλέντα και όσοι αποκτηθούν θα υπογράψουν συμβόλαια διάρκειας 3-4 ετών».

 

Αναφορικά με τη μεταγραφική βόμβα που προανήγγειλε στην παρουσίαση του Συνδέσμου της Θύρας 3 το Σάββατο επισήμανε:

 

«Δεν το αποκλείω. Αν προκύψει κάτι καλό σε θέμα μεγάλου σε αξία ποδοσφαιριστή, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

 

Γίνεται αντιληπτό πως ο Μπεθάνης θέλει να δημιουργήσει μια νεανική ομάδα, με το βλέμμα στο μέλλον, που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και θα έχει στο ρόστερ της παίκτες με αξία μεταπώλησης. Μάλιστα, τη νέα σεζόν θα δημιουργηθεί και ομάδα κάτω των 20 ετών, που θα πάρει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League. Ήδη οι Ακαδημίες της Κορίνθου αριθμούν πάνω από 80 παιδιά και σκοπός είναι να αναδειχθούν παίκτες.

 

Η άνοδος και το Κύπελλο

 

Ο Μπεθάνης δεν έχει κρύψει ποτέ πως ονειρεύεται την Κόρινθο στη Σούπερ Λίγκα, σε χρονικό ορίζοντα 5-6 ετών. Πρόθεση του είναι η ανακατασκευή του Σταδίου, προκειμένου να το δει γεμάτο με 20.000 κόσμο, όπως προανέφερε. Ποιος είναι ο στόχος για τη νέα σεζόν;

 

«Η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλουμε να είμαστε στις 4-5 πιο ανταγωνιστικές ομάδες, θέλουμε να παίζουν Κορίνθιοι στην ομάδα. Δεν θα εκτοξεύσουμε το μπάτζετ, για να βγούμε. Αν, όμως, υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο και έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο, τον Δεκέμβρη θα κάνουμε κάποιες μεταγραφές για να χτυπήσουμε δυνατά το πρωτάθλημα», επισήμανε, ενώ δεν έκρυψε την «κάψα» του για διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας:

 

«Θέλω να διακριθούμε στο Κύπελλο, να γίνουμε η έκπληξη του θεσμού. Θα διαφημιστεί η ομάδα, η πόλη. Θα ξανακούσει όλη η Ελλάδα ότι η Κόρινθος επιστρέφει δυνατά». Προφανώς, όχι τυχαία, η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου και μάλιστα, θα γίνει στο εξωτερικό. Έως τότε, όπως μας είπε, ο Μπεθάνης, θα έχει συμπληρωθεί το 80% του ρόστερ της νέας περιόδου.

 

Πηγή: Korinthiasports.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply