Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

«Μπλόκαρε» τον Νεοπεντελικό η Νέα Σμύρνη

Published

on

Γκολ και θέαμα προσέφεραν την Κυριακή στον Άλιμο η Νέα Σμύρνη και ο Νεοπεντελικός. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2 και συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου, με την Πεντέλη να έχει τον πρώτο λόγο. Με αυτή την ισοπαλία οι ‘νερατζούρι’ έφτασαν τους 30 βαθμούς, έμειναν έξι πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο και ασταμάτητο Κεραυνό Πετρούπολης, ενώ οι ‘κυανέρυθροι’ βρίσκονται πέμπτοι έχοντας 24 βαθμούς.

Στην ροή της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι έχασαν περισσότερες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, οι οποίοι κυνήγησαν την νίκη στο τέλος. Μάλιστα, άνοιξαν το σκορ στο 27′ χάρις το σουτ του Πολυμερόπουλου και διατήρησαν το 1-0 μέχρι το 50′. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο Σγαντσός ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ για τους φιλοξενούμενους που βρήκαν χώρους μετά το 66′, όταν και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μάλλιαρης. Κόντρα στην ροή της αναμέτρησης, ο Πολυμερόπουλος έδωσε δεύτερο προβάδισμα στην Νέα Σμύρνη πετυχαίνοντας ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς από πλάγια θέση και την μπάλα να καταλήγει στο ‘Γ’ του Καραγιώργου. Τελικά, το συγκρότημα του Δήμου Σταμάτη πήρε την ισοπαλία στο 82′ χάρις το γκολ του νεαποκτηθέντα Κάππου.

Διαιτητές: Μητροφάνης Χ., Αργυριάδης Γ., Ηλιάδης Ε.

Νέα Σμύρνη: Σφυρίδης, Γκιόνι, Μάλλιαρης, Βολικάκης, Γκόρι, Δουρούκης, Θεοδωράκης (63′ Μυλωνάς), Πολυμερόπουλος, Μύτας, Χρυσανθακόπουλος, Γιούσεφ (63’Δημητρακόπουλος).

Νεοπεντελικός: Καραγιώργος, Αλεξανδράκης (83′ Αγαπητός), Αντωνόπουλος, Δέκος, Λώλος, Κάππος, Σταμάτης, Σγαντσός, Σαγματόπουλος Γρ. (70′ Μαρουλίδης), Χαλιλάι, Κωνσταντάκης (65′ Σαγματόπουλος Σ.).