Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Μπλόκο” στον Ταύρο για τον Ολυμπιακό Λιοσίων-Μεγάλη νίκη η Τερψιθέα

Published

on

Το αήττητο σερί που έτρεχε ο Ολυμπιακός Λιοσίων έλαβε τέλος στον Άγιαξ Ταύρο το απόγευμα του Σαββάτου. Συγκεκρμένα, η Τερψιθέα που ήθελα οπωσδήποτε τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή επικράτησε με 2-1 των “ερυθρόλευκων” φτάνοντας τους 22 βαθμούς, παίρνοντας σημαντική ανάσα. Οι παίκτες του Γιάννη Χατζηράπτη ήταν πιο ουσιαστικοί και αφού εκμεταλλεύτηκαν το… δώρο του Τριανταφύλλου στο πρώτο γκολ πήραν μια πολύ σημαντική νίκη. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Λιοσίων επηρεασμένος από τις απουσίες των Αδαμόπουλου, Κυριάκη, Καραμπίνη πέταξε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια και ενώ μπήκε με διάθεση ισοφαρίζοντας το ματς με τον Καραχάλιο, δέχτηκε το 2-1 και κάπου εκεί μπλόκαρε. Στη συνέχεια η Τερψιθέα κράτησε το υπέρ της 2-1 μέχρι τέλους.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

3′ Φάουλ Γκαβζίδη ο Εξαρχάκος χάνει αρχικά τη μπάλα όμως στη συνέχεια μπλοκάρει

7′ Φάουλ Γκαβζίδη η μπάλα μόλις άουτ

10′ Φωνάζει για πέναλτι η Τερψιθέ σε κράτημα του Καραχάλιου στον Κατσαμπάνη

12′ Σουτ του Νίκου η μπάλα λίγο άουτ

15′ Ο Κοτουλιάς με κεφαλιά σημαδεύει το δοκάρι του Εξαρχάκο μετά από φάουλ του Πατέλη, όμως ο β’ βοηθός Ακρίβος σήκωσε το σημαιάκι.

20′ 1-0 Η ΤΕΡΨΙΘΕΑ. Μετα απο φάουλ του Τσακλάνου ο Τριανταφύλλου δεν εκτίμησε σωστά τη μπάλα η οποία κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

39′ Ζητάει πέναλτι πάνω στο Χαραλάμπους η Τερψιθέα, όμως ο Περράκης ορθώς υποδεικνύει τη συνέχεια του αγώνα

40′ Σουτ Γιαννακόπουλου η μπάλα άουτ

47′ Ο Κουντούρης την τελευταία στιγμή σώζει με τάκλιν την ώρα που ο Χαραλάμπους είχε… οπλίσει

49′ Ο Καραχάλιος με άψογο πλασέ κάνει το 1-1 μετά από ωραία πάσα του Πατέλη και προσποίηση του Μουκίδη.

55′ Αθανασόπουλος δυνατό σουτ μπλοκάρει ο Εξαρχάκος

56′ Μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό Λιοσίων, όμως το σουτ του Πατέλη πέρασε λίγο αουτ

60′ Σουτ του Γκαβζίδη ο Εξαρχάκος κόρνερ

61′ Κορνερ Μουκίδη κεφαλιά Αθανασόπουλου η μπάλα άουτ

74′ ΓΚΟΛ Η ΤΕΡΨΙΘΕΑ. Μετά από κόρνερ του Μπα ο Δρακούλης που πεταχτηκε στην πορεία της μπάλας έκανε το 2-1.

89′ Μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Ο Τριανταφυλλίδης με κεφαλιά δεν μπορεί να νικήσει τον Εξαρχάκο ενώ στη συνέχεια της φασης Μουκίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Γιάννης Χατζηράπτης) Εξαρχάκος, Γιαννακόπουλος, Γραμματικόπουλος, Κατσαμπάνης, Δρακούλης, Ζώτος (46′ Ντούβλης), Γουρζουλίδης (63′ Γιοματάρης), Τσακλάνος, Χαραλάμπους (84′ Σκουμπουρδης), Μπα, Νίκου (90+2′ Τσιρόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λεωνίδας Σμυρνής) Τριανταφύλλου, Φραγκόπουλος, Κοτούλιας (73′ Σπίνος), Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Αθανασόπουλος, Τεννές (46′ Μουκίδης), Πατέλης, Καραχάλιος, Γκαβζίδης, Ζέρβας (46′ Κουντούρης)