Connect with us

slideshow

Μπλόκο στους οπαδούς της Προοδευτικής

Απαγόρευση απο Αστυνομία να πάνε στην Καλαμάτα

Published

on

Χωρίς την υποστήριξη των οπαδών της θα αγωνιστεί στην Καλαμάτα η Προοδευτική αφού οι «βυσσινί» φίλαθλοι αποφάσισαν να μην εκδράμουν στην πόλη της Πελοποννήσου.

Αιτία η απαγόρευση της αστυνομικής διεύθυνσης Μεσσηνίας καθώς η αστυνομία είχε σκοπό να στήσει μπλόκα, προκειμένου να μην επιτρέψει την είσοδο φιλάθλων της Προοδευτικής, υπό τον φόβο και των επεισοδίων που είχαν γίνει μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο στο μεταξύ τους παιχνίδι στον Κορυδαλλό.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Προοδευτικής μέσω της ιστοσελίδας που διαθέτει (prooinside.com) «εκφράζει ομόφωνα την έντονη δυσαρέσκειά του, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που οργανωμένη εκδρομή μπλοκάρει την τελευταία στιγμή λόγω αστυνομίας (σ.σ. τις τελευταίες δύο περιόδους είχε απαγορευθεί από την αστυνομία, η οργανωμένη μετακίνησή τους στο Μενίδι για το ματς με τον Αχαρναϊκό)».

Παράλληλα, οι οπαδοί δηλώνουν ότι το να μπορούν να βλέπουν την ομάδα παντού είναι υποχρέωσή τους και ότι «η απαγόρευση μετακίνησης λειτουργεί μόνο για οπαδούς ορισμένων φιλάθλων και όχι συνολικά».

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply